Lipton Peach-Mango tea

3
4533

Hei.

 

Tänään otetaan mulkaus taas eri kategoriasta. Prismasta tarttui tällä kertaa mukaan uusi tee maku; persikka mango. Hieman oli alkuepäilykset tästä mutta ei se pelaa joka pelkää.

 

No mutta ei kai siinä sitten muuta kuin teevettä keittämään ja pussit kuppiin parin sokerilusikallisen seuraksi. Vedenkeitin ilmoitti naksahduksella veden olevan valmis, joten kuppiin vaan seuraksi. Siellä ne pussit sitten saivat lillua jonkin aikaa.

Minä pidän teestäni ns. englantilaisittain eli siihen tulee myös maitoa. Tämä aiheuttaakin sitten joissakin erikoisemmissa tee mauissa sen, että tuo maito menee samantien ihan kokkareiseksi (hapantuu). Oma hypoteesini oli myös tässä kohtaa, että huonoksi se kuitenkin menee, vaan eipä mennytkään vaan ihan hyvänä pysyi.

 

Nuo teepussit, jotka ovat pyramidin muotoisia, tuoksuvat todella vahvasti makealle…melkein hedelmäsalaatille. Maku on sitten suunnilleen samanlainen, makea muttei kuitenkaan äklö-makea. Tämä oli siis loppujen lopuksi ihan hyvää teetä mutta en minä tätä silti ihan joka ilta joisi. Silloin tällöin nautiskeltuna ihan mukiinmenevää.

 

English version:

 

So this time while visiting the local supermarket, I got myself a new tea flavor; peach-mango from Lipton. I had my doubts but decided to put them aside and give them a go.

 

While I was boiling the water, I opened the package. Immeatedly a very strong, sweet scent met my nostrils. Smells like a fruit salad was my initial thought and that was not giving very promising start for this test. Well, prejudices aside and continue the test. I took a tea cup, put 2 spoons sugar and the pyramid shaped tea bag in the cup. When water was ready (sorry for all the tea experts, I used an electric kettle) I poured the water in the cup where the sugar and teabag was waiting. Then after a short wait, I poured some milk on top (that’s how I always drink my tea…well usually anyway).

 

At this point my hypothesis was that like in some other tea flavors, the milk will go sour and make lumps. Luckily I was wrong this time and tea was just fine. Taste was very sweet and it is ok when you drink it now and then. I would’t want to make this as my regular tea though. I will stick to regular Lipton or Earl grey.

Edellinen artikkeliRovio: Amazing Alex (Iphone)
Seuraava artikkeliGod Morgon – Bifido mehut
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

3 KOMMENTIT

  1. Joo näin on päässyt käymään, että tilaisuuksia autotesteihin ei nyt vähään aikaan ole ollut. Katsotaan nyt jos tossa syksyn mittaan sais jotain testipäiviä kehiteltyä…wink wink 🙂
    Eiköhän niitä uusia mallejakin taas tule syksyllä. Nyt on tietääkseni tullut vaan Seatilta…jaa no tulihan Kialta se uus Sorento.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.