Rovio: Amazing Alex (Iphone)

0
2973

Hei.

Mulkaisimme tänään myöskin toisen tuotteen eli Rovion (Angry Birds) uusimman tekeleen Amazing Alex:in.

 

Kuten Angry Birds sarjassa myöskin tässä leikitään painovoima-efekteillä ja luodaan ketjureaktioiden ja dominoefektien avulla haluttuja toimintoja. Yleensä pelissä pitää jokin pallo saada koriin tai sitten kirjat tms kaatumaan tiettyyn kohtaan lattialla. Seuraavassa 2 kuvakaappausta parista kentästä.

 

Alkupään kenttä

Alareunassa näkyy osia, joita sitten voi laittaa oikeille paikoille halutun tuloksen saavuttamiseksi. Alussa pelaajaa neuvotaan jopa ärsyttävän paljon (tosin lapselle se tuntui olevan ihan hyvä jotta oppi mitä pelissä ajetaan takaa) mutta sen jälkeen ollaan ihan omillaan.

Kakkoschapterin eräs kenttä

Testissä ehdin pelaamaan kaksi ensimmäistä chapteria ja niissä oli juuri sopivasti erilaisuutta ettei alkanut kyllästyttämään. Niin tässä vaiheessa todettakoon, että ilmaisessa versiossa on ainoastaan ensimäinen chapter (16 kenttää) ja omasta mielestäni kentät kyllä paranivat seuraavassa chapterissa.

 

Kyllä tämä peli jaksaa kiinnostaa tällaista aikuistakin ihan samaan tapaan kuin Angry Birds:kin mutta lapsi oli erittäin innokas tästä uudesta pelistä. Kun kentät sitten joskus loppuvat voi siirtyä käyttämään sisäänrakennettua kenttäeditoria. Tällä voi tehdä omia kenttiä ja jakaa niitä sitten muille pelattavaksi. Editori jäi vielä testaamatta kun noita valmiitakin kenttiä on vielä pelattavana.

 

Voin suositella ladattavaksi.

English

 

This time we tested Rovio’s (Angry Birds) newest game called Amazing Alex. Just like in Angry Birds you create desired outcome via gravity and domino effects. Usually the task is to get a ball to a basket or to get books or boxes fall in a certain spot. You can see a screenshot from 2 different stages above. You can drag some parts from the bottom of the screen to help you to drive the balls etc. to certain direction.

 

In the first stages you get a lot of instructions and help which started to annoy. Then again I noticed that for a child playing the game it was very helpful to get him/her to learn the meaning of the game. After a while you’re on your own and don’t get any help.

 

In this testing I played through the first 2 chapters. If you get the free version, you only get the first chapter (16 stages). In my honest opinnion it gets much better after the first chapter. All in all the stages are different enough to keep you playing. I’m happy to play this game (just like the Angry Birds) but my child was even more interested. When you have played all the stages in the game it doesn’t have to end there. There is also a level editor where you can create stages of your own and also share them online for other players to play. Naturally you can also download the stages other players have created.

 

This game is imho worth it’s price and is pure entertaintment. I recommend it strongly.

Edellinen artikkeliWC-paperia kotiin kannettuna
Seuraava artikkeliLipton Peach-Mango tea
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.