PIKAMULKAUS TOIMITUS

Eli henkilöt sivuston takana

 

Pikamulkaus tiimi

 


 

Tervetuloa Pikamulkaus -sivustolle!

Testaamme autoja, tekniikkaa ja oikeastaan melkein mitä vaan saamme käsiimme. Painopiste on ajoneuvoissa ja teknisissä laitteissa. Kerromme miltä tuote/palvelu tuntuu, miten se toimii arjessa ja onko se helppokäyttöinen. Teknisiin tietoihin emme paneudu liian tarkasti vaan annamme enemmän painoa omille kokemuksille.

Pikamulkaus toimii itsenäisenä sivustona vaikka onkin Mediatuotanto Isotalon omistuksessa.

Kaupalliset yhteydenotot, tuotenäytteet, testiehdotukset yms. voi kertoa alla olevalla lomakkeella tai kirjoittamalla sähköpostia info (at) pikamulkaus.com -osoitteeseen. Laajemmista yhteistyöideoista kannattaa olla kuitenkin yhteydessä suoraan yllä mainitun yritys -sivun kautta.

Miika Isotalo

Omistaja / Päätoimittaja

”Autoilu on parhaimmillaan hienolla mutkatiellä, hyvässä seurassa ja sopivan tehokkaalla autolla. Kaikissa autoissa on hyvät puolensa.”

Testaa laitteita yli 10 vuoden ammattimaisen testaamisen kokemuksella ja ajanut eri automalleja niin montaa, ettei ole enää pitkään aikaan ollut laskuissa mukana.

Testaamisessa tekniikka on sivuseikka mikäli se ei näy suoraan käytännössä. Tärkeää on se miltä auto tai laite tuntuu ja miten se toimii käytännön arjessa. Siitä huolimatta sisällä asuu pieni ”nörtti” ja hienot tekniset ratkaisut tuntuvat aina kivalta.

Ei aja Ladaa ennen kuin kaikki maailman muut automerkit on kokeiltu.

Marko Uskelin

Toimittaja / Markkinointi

”Mikään ei voita ajamista kesäyössä täysin tyhjällä maantiellä. Olet täysin sinut kulkupelisi kanssa, oli tämä sitten iso, pieni, uusi tai vanha.”

Raskaan kaluston teräksinen ammattilainen tosin sittemmin siirtynyt markkinoinnin kiemuraiseen maailmaan.

Pienestä asti kiinnostunut teknisistä laitteista ja on ilolla huomannut vielä varttuneemmallakin iällä osaavansa kikkailla uusien keksintöjen kanssa ja tietysti ilman ohjekirjaa. Laitteen/auton merkillä, mallilla tai iällä ei ole merkitystä kunhan se tekee sen mihin se on tehty. Ilman ongelmia…

Kunhan ei ole Lada.

Yllämainittujen lisäksi:

Autoalan asiantuntijana toimii tarvittaessa Tuure Turunen

Satunnaisina kirjoittajina Mikko Koskinen ja Pasi Nessling

Ota yhteyttä / Contact Us

    EU Tietosuoja-asetuksen takia emme pyydä enää nimeäsi emmekä sähköpostiasi. Jos haluat meidän vastaavan viestiisi, ole hyvä ja anna sähköpostisi osoite viestin sisällä.
    Due to GDPR, we don't ask name or your email anymore. If you would like us to reply to your message, please give your email at the message.

    Viesti / Your Message