Valio Onni, kosmik

0
3189

Valio Onni lastenruoat syntyy tuoreesta maidosta

Buzzauksen kohteena olivat tällä kertaa Valio Onni lastenruokatuotteet. Tässä kävi minun osaltani hiukan möhli, koska jotenkin kampanjaan osallistuessani kuvittelin että tähän Onni tuoteryhmään kuuluu myös isommille lapsille tarkoitettuja ruokatuotteita.

ValioOnni

Takaisin omaani möhläykseeni … Tuotteet ovat kuitenkin enemmänkin ihan pikkuvauvoille tarkoitettuja. Tämä selvisi kaupanhyllyjä kolutessamme. Olin jotenkin saanut päässäni yhdistettyä Valion nettisivuilta löytämäni porkkanarisotot ja nakkikastikkeet tähän Onni –tuoteryhmään. Onni-tuotteet ovat näitä valmiita puuro- ja vellipurkkeja. Eipä mitään, tulipahan kokeiltua myös vanhemman (4v.) pojan reaktio näihin puuroihin. Siitä lisää hieman tuonnempana artikkelissa. Yllämainituista seikoista johtuen meidän testimme rajoittuvat ainoastaan puuroihin. Velleille meillä ei oikein ollut käyttöä, koska molemmat pojat ovat jo aika vanhoja.

Tällä kertaa en saanut mitään varsinaisia tuotteita kotiin testattavaksi. Homma meni niin, että kotiin saapui 20 €:n lahjakortti S-Ryhmän kauppoihin. Meidän osaltamme tämä tuli käytettyä lähi-Prismamme tarjonnan hankintaan. Yhden pakkauksen hinta oli 1.12€, joten kyseessä ei ole mikään ihan halpa tuote. Jos vertaa esimerkiksi tavallisen kaurahiutaleen ja litran mehukeittopurkin hintaan.

Faktaa Valio Onni –tuotteesta:

Pienimmille vatsoille halutaan tarjota vain parasta. Juuri siksi Valio Onni® lastenruoat on kehitetty yhdessä lastenlääkäreiden kanssa. Tuore suomalainen maito ja ainutlaatuinen valmistusprosessi takaavat yhdessä ihanan maun. Tuoreen maun tunnistaa.

Valio Onni® puurot ja vellit on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta, yhteistyössä lastenlääkäreiden kanssa. Kaikki puurot ja vellit ovat käyttövalmiita ja soveltuvat lapsen ruokavalioon 4-8 kk iästä alkaen. Tuotteiden maitopohja vastaa koostumukseltaan äidinmaidonkorviketta. Kaikki puurot ja osa velleistä ovat lisäaineettomia eikä niihin ole lisätty suolaa tai säilöntä- ja väriaineita. Valio Onni® tuotteissa ei ole käytetty lainkaan sakkaroosia. Valio Onni® velleihin makeus tulee maidon laktoosista. Maitopohjaisiin Valio Onni® puuroihin ei ole lisätty lainkaan sokeria, ja maidottomat puurotkin ovat vain miedosti hedelmäsokerilla makeutettuja.

Lähde: Valion nettisivut, jotka löytyvät osoitteesta http://www.valio.fi/onni

Tarkemmat tuotetiedot samasta paikasta. Esim. Viljaisa puolukkapuuro

Sitten käyttökokemukset. Vanhempi nelivuotias poika kokeili tuotetta yhden kerran. Se oli tämä neljän viljan puuro ja marjakiisselin kanssa yritti syödä, mutta sai jonkun ihme yökkimisreaktion eikä sen jälkeen suostunut puuroon enää koskemaan.

Parempi tulos saatiin nuoremman (1.5v) pojan kanssa. Hän pisteli kyllä hyvällä halulla puuron kuin puuron.

Loppupäätelmänä sanoisin, että kovin vanhoille lapsille ei kannata edes yrittää syöttää vauvoille tarkoitettuja ruokavalmisteita. 🙂

Edellinen artikkeliOff-road, highway and gravel
Seuraava artikkeliSit ups

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.