God Morgon – Bifido mehut

0
3530

Hei.

Pikamulkaisut jatkuvat juoma-aiheilla. Tällä kertaa mulkaistiin ja maistettiin God Morgon Bifido omena- ja appelsiinimehut, jotka ovat uutuustuotteita. Mehut on tehty Tanskassa.

 

Appelsiini ja omena

Molemmat mehut ovat täysmehusta ja niihin on lisätty bifidobakteeria (Bifidobacterium lactis HN019). Tämän pitäisi ilmeisesti auttaa vatsan toimintaa.

 

Mild Apple (Omena)

 

Omenamehussa oli pehmeä koostumus ja maku oli makea. Haju ei ollut voimakas (tosin mun nenä nyt ei kauhean herkkä ole muutenkaan). Hedelmälihaa ei ollut juuri ollenkaan. Juomisen jälkeen kieli jäi jotenkin kuivan tuntuiseksi, vähän niinkuin kuohuviinin jälkeen.

 

Tuo Bifidobakteeri ja vatsaystävällisyys sai minut ennalta odottamaan ilmavaivoja. Tätä ei kuitenkaan tapahtunut vaan vatsa oli ihan rauhallinen jopa seuraavana päivänä…ehkä jopa normaalia rauhallisempi mutta sitä en vielä allekirjoita yhden lasillisen jälkeen. Maku oli kuitenkin hyvä ja voin kyllä sen puolesta suositella.

 

Mild Orange (Appelsiini)

 

Mehu tuoksui herkulliselta appelsiinilta ja hedelmälihaa oli ihan riittävästi todentamaan ettei tämä ole tehty tiivisteestä. Maku oli aika mieto ja pehmeä ja kielituntuma oli paljon omenaversiota kosteampi. Olen aiemmin välillä käyttänyt aamiaismehuna God Morgonin tavallisia tuoremehuja mutta tämä on aivan hyvä vaihtoehto sille varsinkin kun se ei tehnyt mitään haittaa vatsan toiminnalle (niin no auttamaanhan nämä oli suunniteltu mutta kun moni muu vastaava saa aikaan ihan älyttömät ilmavaivat)

 

 

English

 

This time we tested two flavours of God Morgon Bifido juices; mild apple and mild orange. Both juices tasted good and I’ll propably buy them again at some point. If I have to choose between these two I’d go with orange. Both of these juices have Bifido bacteria added into them (should calm down your stomach and enchance it’s performance).

 

Apple had a soft feeling and mild taste. It left a little dry feeling on the tongue after drinking. It didn’t have much pulp in it. Smell was mild.

 

Orange smelled like oranges, taste was mild and it felt soft on your tongue. Orange juice had much more pulp compared to apple. Taste was good and it left more moist feeling on your tongue than the apple did.

 

I thought I’d have quite a lot of gas afterwards but that wasn’t the case. Stomach was working good next day so maybe it did have some effect. It needs some more drinking before making too serious stomach arguments though. I can honestly say that I’ll buy these again some day…at least the orange juice.

Edellinen artikkeliLipton Peach-Mango tea
Seuraava artikkeliBuzzador: ViaPlay TV + Movies Part 2/2
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.