Nestle Shredded Wheat

0
3239

Pääsimme pikamulkauksessa taas testailemaan ruokia, aamiaista kuinkas muutenkaan. Buzzador kampanjan kautta saimme testiin Nestle Shredded Wheat muroja, jotka ovat 67% täysjyvävehnää ja 32% marjatäytettä. Testipakkaus käsitti kaksi muropakettia, joista toinen joutui ankaran raadin kynsiin. Mitä mieltä me sitten olimmekaan?

Lautanen

 

Murot ovat lautasella tuollaisia hieman tyynymäisen näköisiä. Päältä ne näyttävät korsista punotuilta. Ehkä siitä tuo ”shredded” tuleekin. Ennekuin menemme tämän pidemmälle, kerrotaan hieman buzzadorista.

Buzzador on yhteisö, jossa pääsee testaamaan eri kampanjoissa erilaisia tuotteita ja kertomaan niistä oman rehellisen mielipiteensä. Testaamisesta ei saa mitään korvausta mutta tuotteista ei toisaalta tarvitse maksaakkaan. Silloin tällöin on kuitenkin kampanjoita, joissa tuote on sen verran arvokas, ettei sitä voi saada ilmaiseksi. Silloin tuotteen saa kuitenkin itselleen huomattavasti normaalia edullisemmin. Kampanjoihin osallistuminen on vapaaehtoista eli jokainen voi valita itseään kiinnostavat kampanjat. Ilmoittautuneiden joukosta valitaan kohderyhmään soveltuvat testaajat, joille tuotepaketti tai palvelu lähetetään.

Jokainen voi halutessaan liittyä Buzzadoriksi heidän nettisivuillaan. Ilmoittautua voi vaikka tästä linkistä.

Palataan takaisin muroihin ja kurkataan niitä hieman lähemmin. Lautasella murot saattavat näyttää aika harmaanruskeilta, joten voisin suositella siihen lisukkeeksi jotain värikkäämpää. Ehkäpä marjoja tai hedelmiä (niistä voi olla muutakin hyötyä kuten jatkossa näemme).

Cereals

 

Tästä lähikuvasta näemme hieman paremmin tuon punosmaisen pinnan. Sisällä on lupausten mukaan 32% marjatäytettä, joten kurkistakaamme muron sisälle.

closeup

 

Keskellä muroa on siis hillomaista marjatäytettä, joka sisältää tuotetietojen mukaan vadelmaa, mansikkaa ja karpaloa. Silmämääräisesti täytettä on sisällä aika sopiva määrä.

Testitulos:

Syön hyvin usein aamiaiseksi muroja. Joko Start-myslejä tai sitten tavallisia muroja. Lautasella on murojen lisäksi vain maitoa, joten testasin samalla kokoonpanolla myös nämä Nestle Shredded Wheat -murot. Nämä murot tulee kokeilun perusteella syödä aika pian maidon kaatamisen jälkeen. Nuo tyynyt kun tuntuvat vettyvän hyvin pian ja silloin niissä on sellainen ”löllö” suutuntuma.

Päälliosa voi olla hyvin terveellistä mutta makua siinä ei ole yhtään. Sisällössä sitä vastoin on makua siitäkin edestä mutta jotenkin siitäkin tulee sellainen teollinen ylimakea olo. Näistä voikin päätellä, etteivät uudet murot saaneet meidän perheessä kovin hyvää vastaanottoa.

Tarkoitus on vielä kokeilla näitä pakastemarjojen kanssa sekä jogurtin seassa. Ehkä ne silloin hieman paranevat (voin kommenteissa kertoa tuloksia). Tallaisenaan Shredded Wheat murot eivät kuitenkaan tule löytymään meidän perheen aamiaispöydästä. On kuitenkin olemassa parempiakin terveellisiä murovaihtoehtoja, myös Nestleltä.

Edellinen artikkeliWatson TV ja video
Seuraava artikkeliUudistuksia edessä – Changes ahead
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.