Welcome-2013

0
2572

happy-new-year-2013-wallpapers-hd-03

Pikamulkaus blogi toivottaa kaikille lukijoille oikein onnellista uutta vuotta 2013! Saapa nähdä mitä tämä uusi vuosi tuo tullessaan. Ainakin paljon paljon lisää mulkauksia sekä autoista että muista aiheista. Pikamulkaus on uusinut myös hieman kalustoaan ja pystyy näin tekemään monipuolisempia testejä. 

Kiitokset vielä lopuksi kaikille vuodesta 2012. Vanhaan paikkaan WordPress.com osoitteessa ehti kertyä miltei 9000 käyntiä vajaassa kahdessa vuodessa. Kun siirsimme blogin tänne omaan domainiin elokuun lopussa, oltiin noin 8000 käynnissä. Tänne uuteen paikkaan on tätä kirjoittaessani ehtinyt tulla noin 3600 käyntiä, joten tahti on ollut paranemaan päin. Toivottavasti vuosi 2013 tuo teitä lukijoita vielä runsaasti lisää. Nyt on kuitenkin juhlan aika, uusi vuosi, uudet mahdollisuudet!

We at Pikamulkaus blog want to wish you all Happy New Year 2013! We shall see what this new year will bring along. At least there is going to be more tests and quick glances from Autos, Technology and other subjects. We have also improved some of our equipment and we hope it’ll improve our tests and articles eventually.

We’d like to thank you all for the year 2012. The old site at the WordPress.com address gathered almost 9000 visits during the 2 years. When we moved the blog over here in our own domain, it stood around 8000 visits. While I’m typing this posting, this new location has gathered about 3600 visits so it’s getting better but we are still far from our goal. I hope that this year will bring many new readers here and many new interesting comments.

Now it’s time to celebrate. a New year, new possibilities!

Edellinen artikkeliJoulu2012
Seuraava artikkeliOsoite Floridassa – Päätös
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.