New looks

0
2390

Hei.

Nyt joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna oli blogissa huoltokatkos enkä siitä kertonut muuta kuin, että blogi tulee hieman muuttumaan. Nyt vihdoin saatte nähdä blogin uudessa hieman yksinkertaisemmassa mutta kuitenkin kauniimmassa ulkonäössään. Toivottavasti se miellyttää teidän silmäänne yhtä paljon kuin minulla.

Samalla haluaisin toivottaa teille hyvää joulukuuta 2012. Tässä kuussa kaikki ovat niin kiireisiä kaikkine joulukiireineen mutta kun kiireiltänne ehditte, voitte aina kurkata olemmeko testanneet jälleen jotain uutta. Yhden ”autotestin” aiomme suorittaa tässä aivan lähiviikkoina mutta muutoin autotestit siirtynevät edes hieman valoisammille ajankohdille. Tosin eihän sitä koskaan tiedä mitä eteen tulee.

 

English

Hi.

It’s the first weekend of the December and we had a maintenance break. I didn’t tell much about it before but now you can see that the design had been changed to something a bit more simple but still a little more pleasing to the eye. I hope you like it as much as I do.

I would also like to wish you all a very happy December 2012. On this month everyone is very busy with their preparations for the Christmas holidays but if and when you have time, come over here and see if we have found something new to test. We’re going to have one ”Auto” testing in the coming weeks but otherwise those test have to be moved to times with more light. You see, over here the sun comes up around 9 AM and goes down at around 4 PM. When you have work during the day, there is no sunlight left for blog testing (or photographs and videos at least).

Then again, there is weekends and you never know what we come up with.

Edellinen artikkeliKauneushoito autolle – Your car in a beauty treatment
Seuraava artikkeliMikä miellyttää / Which one would you prefer?
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.