Mikä miellyttää / Which one would you prefer?

0
2724

Jump to English version

Hei.

Tänä vuonna (2012) kolme eniten myytyä automallia oli:

 • Nissan Qashqai
 • Skoda Octavia
 • Toyota Avensis

 

Valitaan sitten vielä 3 viimeistä, joita on myyty vähintään 1000kpl.

 • Mercedes-Benz E-sarja
 • Honda Civic
 • Kia Sportage

Minä olen saanut kunnian ajaa näistä kaikkia muita paitsi E-sarjan mersua. Nuo 5 muuta tuli ajettua autonkuljetus aikoina ja tuosta Civicistä on täällä blogissakin artikkeli. Jos nyt ajatellaan, että olisin tässä joulukuussa vaihtamassa autoa ja nämä kuusi olisivat ainoita vaihtoehtoja, mikä olisi auto jonka ostaisin?

Aloitetaanpa nyt ensin kuvilla:

1. Nissan Qashqai

2. Skoda Octavia

3. Toyota Avensis

4. Mercedes-Benz E-sarja

5. Honda Civic

6. Kia Sportage

 

 

Siinä olivat siis ehdokkaat. Näistä tuo Mersu on tietenkin kaikkein kallein vaihtoehto. Sportage on vanhaan versioon verrattuna kaunis. Se vanha Kia Sportage näytti minusta etupäästä aivan Ladalle joten onneksi tämä uusi malli on paljon kauniimpi. Civic on hyvä auto, mutta ykkösautoksi liian pieni. Qashqai on sisustaltaan aika yksinkertainen mutta ihan hyvä ajettava. Siitä 2+2 versiossa on hieman enemmän tilaakin (matkustajille) mutta tavaratilaa jäisin itse kaipaamaan.

Omalla kohdallani valinta pitäisi tehdä Toyota Avensiksen ja Skoda Octavian väliltä. Tosin kyllä tuo Sportage kiinnostaisi myös. Se pitäisi ehkä käydä ensin mulkaisemassa. Näin ollen oma valintani näistä kuudesta autosta olisi:

Toyota Avensis.

 

Minkä auton sinä olisit näistä valinnut?

English

Hi.

The three most sold car models this year in Finland were:

 • Nissan Qashqai
 • Skoda Octavia
 • Toyota Avensis

 

Let’s also pick up the last models that sold over 1000 cars.

 • Mercedes-Benz E-sarja
 • Honda Civic
 • Kia Sportage

I’ve driven all the others of the mentioned cars except the E-class Merc. The other 4 I drove while I was still working in the car transportation and the new Civic was driven not long ago.Let’s pretend that I’d be buying a new car this month and I had these 6 models to choose from. What would be the car I’d take?

Let’s begin with the pictures:

1. Nissan Qashqai

2. Skoda Octavia

3. Toyota Avensis

4. Mercedes-Benz E-class

5. Honda Civic

6. Kia Sportage

 

 

Those were the nominees. Merc is the most expensive one. Sportage looks gorgeous compared to the old version, which really looked like a Lada at the front. Civic is a good car but relatively small if you only have one car (and have a family). Qashqais interiors are quite basic but it’s good to drive. If you pick up the 2+2 version you’ll even get more space (for the passengers) but I’m missing the space in the trunk.

So basically I would have to choose between Toyota Avensis and Skoda Octavia. Sportage would be interesting as well but I really have to test it first. So with these in mind, my choice would be:

Toyota Avensis.

 

Which car would you have picked?

 

Edellinen artikkeliNew looks
Seuraava artikkeliOsoite Floridassa
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.