Heaven Part 2

3
5083

Pikavisiitti unelmiin 2

Hei.

Jatketaan siitä mihin jäätiin. Ensimmäisessä osassa nähtiin jo paljon kivoja autoja Marko Sipilä autoliikkeestä ja nyt paukutan tulemaan lisää. Enempiä höpisemättä tässä tulee:

Ferrari F430

Ferrari California

Ferrari 360

Porsche rivi

Nissan GT-R

Chevrolet Camaro

Mercedes-Benz

Maserati

Hummer

No niin. Siinähän sitä herkkua oli enemmän kuin konditorian tiskillä. Päähän tuolla menee sekaisin kun ei tiedä mihin suuntaan katsoisi. Jaa mutta on ne Ferrarit aina Ferrareita. Jotenkin sitä aina vaan eksyi niiden viereen uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.

Tuolla liikkeessä on kyllä myös Lamborghineja mutta harmittavasti ne olivat juuri Helsingissä lainassa. Eli uutta reissua suunnittelemaan.

Tämä pikamulkaus oli siis katsaus erikoisautoja myyvään liikkeeseen tai pikemmin sen tarjontaan. Autoja ja niiden teknisiä tietoja voi katsella Marko Sipilän sivuilta. Tätä nyt on paha mennä arvioimaan sen kummemmin kuin että jos haluaa kerralla nähdä monta superautoa niin kannattaa suunnata tuonne. Jos tuohta on lisäksi taskussa reippaasti niin voi saada jonkun tuliaisen mukaankin.

Laitetaanpa tähän loppuun vielä pieni video, jonka kuvasin autoista. Tilanahtaudesta johtuen siitä ei tullut ihan niin hyvä kuin olisin toivonut.
English

This was the second part of our visit to Marko Sipilä car dealer. This is really a place to get your head spinning because you really don’t know where to look. Well, actually I found myself going next to the Ferrari’s again and again and again. Lamborghinis were on a show elsewhere so we didn’t see them this time. I need to start planning my next visit there just for the Lambos. Stay tuned for that.

 

Edellinen artikkeliHeaven part1
Seuraava artikkeliIt’s getting dark
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

3 KOMMENTIT

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.