Heaven part1

0
3874

Pikavisiitti unelmiin 1

Check out the pictures and then click here for a brief info in English

Hei.

Turun seudulla on Autoliike Marko Sipilä, jonka tarjonta ei ole aivan samanlaista kuin muissa autoliikkeissä. Tämän liikkeen listoilla on nimittäin Ferrareita, Lamborghineja, urheilumersuja, Porscheja ja monia muita autounelmia. Olemme Pikamulkauksessa katselleet noita autoja jo pitkän aikaa heidän nettisivuiltaan ja lopulta idea käynnistä siellä sai alkunsa. Sovimme siis liikkeen omistajien kanssa tapaamisen ja suuntasimme sinne kameroiden kanssa.


Vaikka siis etukäteen tiesimmekin, mitä liikkeessä tulisi olemaan, ei alaleuan tipahtamista voinut estää kun astelimme sisään liikkeen lasiovista. On se vaan aivan erilaista kun Ferrarit näkee livenä. Pienen pettymyksenkin jouduimme tosin kokemaan, koska kaikki Lamborghinit olivat juuri näytillä Helsingissä ja vasta matkalla takaisin (oi jospa oisin saanut olla mukaanaaa). Tästä aiheutuu kuitenkin hyvä syy tehdä toinenkin visiitti liikkeeseen.

 

Kuvat kertovat enemmän kuin mitä ikinä pystyn teille kertomaan. Aloitetaan siis niillä.

Mercedes-Benz SLS AMG 6.2L 571hv

Mattamusta DTM-mersu

Audi R8

Ferrari 599 GTB Fiorano

 

 

Ferrari 458 Spider F1

 

 

 

Tällaisia kuvia saimme napsittua liikkeestä. Näköjään niitä kuvia on sen verran paljon, että artikkeli pitää jakaa kahtia. Kakkososassa siis loput autot sekä hieman videota. Tässä liikkeessä on selkeät säännöt, että katsoa saa mutta ei koskea eikä mennä sisälle autoihin ilman lupaa. Voitte vaan kuvitella sitä riemua kun saimme luvan mennä istumaan Ferrari Californian ratin taakse. Melkein tekisi nyt mieli kehystää ne housut, jotka minulla oli jalassani. Siihen kun istuu niin tietää olevansa super autossa. Nyt on sitten seuraava tavoite päästä Ferrarin kyytiin tai jopa ajamaan. Saa nähdä kauanko siihen sitten menee.

Kakkososa artikkelista ilmestyy huomenna perjantaina.

English

Pikamulkaus blog visited a special cars dealer in Turku Finland, well actually it’s in Raisio but close enough. Here we saw some Ferrari’s and Mercs, Porsches and other fabulous cars you don’t see everyday over here. We had to divide the article in two because there seems to be so many pictures. There’s also a video footage in the second part.

We are just so glad we were allowed to go there with a camera and also…sit in a Ferrari California! First time for me. Oh the joy, but this just brings up the next goal to actually drive one…or at least be a passenger (and then drive).

Second part of this come’s out tomorrow.

 

Edellinen artikkeliSkoda Superb
Seuraava artikkeliHeaven Part 2
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.