Heaven revisited

0
4359

Marko Sipilä revisited

Click here to jump in to English or scroll down.

Hei.

Kuten totesin artikkelissa, jossa kerroin meidän käynnistämme Marko Sipilä autoliikkeessä, meillä jäi silloin Lamborghinit näkemättä. Tämä harmittava takaisku pitikin siis korjata jotenkin ja kuinka ollakkaan saimme sovittua uuden käynnin. Vieläkään eivät kaikki Lamborghinit olleet paikalla mutta, koska ne ovat kaikki samaa mallia, ei se haitannut niin paljon että paikalla oli ainoastaan yksi.

Aloitetaan siis mulkaus tuosta Lamborghini Gallardo Spyderista, jossa on 5.0L V10 moottori ja tuottaa 520hv. Suoritusarvot ovat 0-100km/h noin 4.3 sec ja huippunopeus 315km/h. Kaikki neljä pyörää ovat vetäviä. Spyder tarkoittaa avomallista ja katto on ns. rättikatto. Sitten pääsemmekin kuviin.

Ahdasta oli kuvatessa. Tässä kuitenkin hieman sivuprofiilia.

Takaa löytyy sitten muhkea moottoritila. Ihmettelin miten tässä ei ollut sellaisia takavaloja kun olen nähnyt joissain videoissa (esim. SupercarScene) eli sellaisia linnun jalanjäljen näköisiä. Ehkäpä niitä sitten tuli vasta ihan tuoreimmissa Gallardoissa.

Suoraan takaapäin kuvattuna.

Etuvalot.

Sivuprofiilia.

Sisältä.

Sellainen oli siis tämä mahtava Lambo. Auto on kyllä todella matala kun sen näkee luonnossa. Se myös houkuttelee hyppäämään sisään ja käynnistämään tuon V10 moottorin ja kuuntelemaan sen murinaa. Niitä ei tällä kertaa vain tullut.

Näin minä tuona kertana toki muutakin. Ensinnäkin näin toisen Ferrari 599 GTB:n, joka oli tällä kertaa harmaa (taisi se tosin viime videossa vilahtaa likaisena). Pitihän siitäkin sitten napata pari kuvaa.

Ferrari takaapäin.

Etuvalot Ferrarissa.

 

Sitten lopuksi vielä sain ihastuksekseni kuulla Ferrari 355:sen murinaa (oi sitä ihanuutta!) sekä Bentley Continentalin murinaa. Tuosta Ferrarista kuvia olikin jo täällä mutta Bentleystä ei muistaakseni ollut kuvia. Tässä siis muutama Bentley kuva.

Sivusta päin kuvattuna.

Huomasin auton siirron jälkeen, että autossa paloi vielä etuvalot ja hyökkäsinkin heti ottamaan siitä etukuvan.

Bentley takaapäin.

Lopuksi vielä Bentley sisältä. Pahoittelen rakeista kuvaa. Tällä kertaa ei ollut järkkäri mukana vaan kuvat otin IPhonella.

Tällaista siis nähtiin ja kuultiin tällä kertaa. Näin myös miten Cadillac Escaladea siirrettiin sisätiloihin, mutta Lamborghinien ja muiden jälkeen minulla oli ”vatsa” täynnä enkä sitten ottanut enää siitä kuvia. Käykää ihmeessä itse kurkkaamassa kyseisessä liikkeessä ja kertokaa Pikamulkaus blogilta terveisiä. Kuten kaikissa autoliikkeissä, saa tännekin tulla vapaasti katselemaan autoja.

English

 

Hi.

Like I said in the recent article about our visit to Marko Sipilä car dealer, we missed all the Lamborghinis. This was a set back and we wanted to make it right as soon as possible. So we made another visit there and this time they had one Lamborghini Gallardo there.

So let’s begin with the Lamborghini Gallardo Spyder which has a 5.0 litre V10 engine that produces 520bhp. It can do 0-100km/h in 4.3 seconds and speed up to 315km/h. It’s a four-wheel drive and the Spyder means convertible (soft top). Let’s go to the pictures shall we.

There was too little room to take photos but here’s a little side profile.

You can find the engine from the back. I was kind of wondering why this one didn’t have a kind of backlights I’ve seen in some videos (like at SupercarScene) where they look like footprints of a bird. Maybe they only came with the latest models. At least the new Aventador has them, but I’ve seen those in Gallardos too if I’m not badly mistaken.

Photo taken straight from behind.

Front lights.

Sideprofile.

Interior.

So that’s how this great Lambo looked like. It’s really low when you stand next to it and it really really tries to make you jump in and start the engine (if only I’d been allowed to) and listen it roar.

That’s not the only thing I saw this time. First of all I say another Ferrari 599 GTB which was grey this time (I think it had a short appearance on the video though). I had to take a few pictures from it too.

Ferrari from behind.

Ferrari front lights.

 

Near the end of my visit I heard the sound of Ferrari 355 engine while it was moved to another position (oh the joy!) and also a Bentley Continental low engine sound. I’ve already posted some pictures of that Ferrari in this post but I didn’t post any pictures of the Bentley as far as I can remember. So here’s a few of it.

From the side.

After they had moved the Bentley, I noticed they left the lights on. I jumped there to take a picture of it from the front side.

Bentley from behind.

Last but not least, Bentley from inside. I’m sorry about the quality of the picture. I didn’t have my Canon SLR with me so I had to use my IPhone.

That was what we saw and heard this time. I also saw them moving Cadillac Escalade inside but after the Lambo and others, I was kind of satisfied with what I had. If you are in Finland, near Turku and want to see some marvelous super cars, visit Marko Sipilä car dealer and say hi from Pikamulkaus blog.

Edellinen artikkeliIt’s getting dark
Seuraava artikkeliDVD ja peli tilaus
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.