Pikamulkaus on Facebook

0
2243

Pikamulkaus blog @ Facebook

Hei.

Ilonani on nyt ilmoittaa, että PikaMulkauskin on viimein saanut itsensä Facebookkiin. Eli käy tykkäämässä meistä ja saat siten ilmoitukset artikkeleista kätevästi. Siellä voimme myös kertoa tulevista arvosteluista ja muutenkin mitä olemme suunnittelemassa tai tekemässä.

Hi.

With a cheer in my heart I’m happy to inform that Pikamulkaus blog has finally opened on the Facebook aswell. Like us and you’ll get info about the articles. We can also tell about the future tests and also what we are currently doing or planning to do.

Miika I.

Edellinen artikkeliHonda Civic 1.8 Sport
Seuraava artikkeliBad Piggies
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.