Ongelmien korjailua – Repairing

1
2656

Hei

 

Olette olleet varmaan hieman ihmeissänne kun uusia artikkeleita ei ole tullut tuon Harjattula golfin jälkeen. Syy siihen on yksinkertainen. Huomasin vasta viime päivinä, että muutto tänne omaan domainiin ei sujunutkaan aivan niin hyvin kuin ensin luulinkaan. Vanhat artikkelit eivät olleetkaan siirtyneet sellaisenaan vaan kuvat ja teksti olivat niissä menneet pahemman kerran sekaisin. Tästä johtuen minulla onkin ollut suht iso savotta niiden korjaamisessa ja kun lisäksi päätin vielä lisätä kaikkiin sopiviin myös sen englanninkielisen osuuden.

Tuossa kestää vielä jokunen päivä, mutta sillä välin voittekin ihmetellä mitä kaikkea täällä on testailtu aiemmin. Sivut 3 ja 4 on päivitetty selkeämmiksi. 1 ja 2 on vielä jäljellä vaikkakin uudet ovat tietysti jo valmiiksi kunnossa.

 

Uusista tulossa olevista mulkauksista voinen paljastaa ainakin Dyson imurin sekä Kosmik taisi tabletti-artikkelissa mainitakin Samsung Galaxy S III:n. Näitä siis toivottavasti pikapuoliin.

 

 

English

 

Hi

 

It might be that you’ve wondered recently why there is nothing new in this blog after the Harjattula golf. The reason is quite simple. Only a few days ago I found out that the move to here in our own domain didn’t really go as well as I thought. The old articles didn’t import quite as they were in the previous place but the pictures and the text were quite mixed up. That is why I’ve had a big job correcting them and also because I decided to add an English version to all the important articles.

 

It still takes a little more time but during it you can read and wonder what kind of things we have been testing earlier. Pages 3 and 4 have been updated, 1 and 2 are still do to and the new ones are naturally correct already.

 

For the new upcoming articles I think I can reveal a Dyson vacuum cleaner and I think Kosmik mentioned something about Samsung Galaxy S III already in his tablet article. So this is something you will see here soon.

 

Edellinen artikkeliGolfia Harjattulassa
Seuraava artikkeliDyson DC 29 Allergy
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

1 KOMMENTTI

  1. Ilokseni voin todeta, että viikonlopun aikana tuli tuo iso korjausurakka suoritettua. Nyt kuvien pitäisi näkyä oikein ja noita käännöksiäkin on ilmaantunut lisää.

    I’m happy to announce that last weekend was successfull in this repair thing. Pictures should show correctly now and I’ve added several English versions aswell.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.