WC-paperia kotiin kannettuna

0
4891

Hei,

 

Tänään mulkaisimme…tai mitenkäs sen nyt sanoisi, noh antaa olla…Korpela Paper Ky:n Jellona WC-paperin. Tämä oli heiltä saatu näytekappale, joka tuli siististi kirjekuoreen pakattuna

 

Paperi pakasta vedettynä

Paperia saa joka tapauksessa tilattua netistä Korpela Paperin sivuilta joko riittävästi tai sitten älyttömästi. Palvelu lupaa toimittaa paperit kotiovelle asti (mikä kieltämättä on ihan hyvä ainakin siinä tapauksessa jos paperia innostuu tilaamaan lavakaupalla). Mutta miltäs tämä paperi sitten näyttää ja etenkin tuntuu verrattuna tavallisiin kivijalkamyymälöistä saataviin wc-papereihin.

 

Aloitetaan nyt vaikka ominaisuuksista jotka nyt lainaan suoraan toimittajan spekseistä.

 

Kerrokset: 3

rullan leveys: 11cm

rullan paino: 115g

hinta: yhden rullan hinnaksi tulee noin 40 cent

 

Ensituntuma (kädessä) paperista oli pehmeä joten sen puolesta oli ihan lupaavaa tiedossa. Paperin muotoilu vastaa hieman nykyaikaisia petauspatjoja, joissa toinen puoli on sileä ja toisella puolella on ”nystyröitä”. Sama juttu on siis tässäkin…pitoa ja pehmeyttä. Paperi on erittäin sitkeää eikä hajoa. Tämän huomaa mm. siinä kun arkin irroittaa toisesta. Myöskään käytössä paperilla ei ole samanlaista hajoamista tai pehmenemistä kuten liian monella kaupasta saatavalla yleisellä merkillä. Koko perhe oli sitä mieltä, että tämä on oikein hyvä tuote ja ajaa asiansa paremmin kuin moni muu.

 

Ainoa negatiivinen asia tässä on se, että kovin pieniä määriä ei valmistajalta pysty tilaamaan. Minimi tilaus kun on 3 säkkiä (120 rullaa) niin silloin säilytystilaakin on syytä olla riittävästi. Sillä saa kuitenkin säkeittäin suomalaista laatua.

 

English

 

A short English version since this is more likely a domestic product.

 

We tested a toilet paper called Jellona from Korpela Paper. It seemed very strong but still soft paper and could outdo most of the more common marks in performance and feel. Price is quite cheap but you can only order it 120 rolls and more. If I compare this paper to the ones in many hotels I’ve been in, this feels deffinately better. It’s just that I’m not sure if they have international delivery.

 

More information can be asked from tilaus(at)korpelapaper.fi

Edellinen artikkeliDell 24″ UltraSharp U2412M, IPS, LED -monitor
Seuraava artikkeliRovio: Amazing Alex (Iphone)
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.