DVD ja peli tilaus

0
2975

Teksti sisältää sponsorilinkkejä

Dvd ja pelitilaus

Hei.

 

CDON muisti minua tuossa päivänä eräänä sähköpostilla ja valitteli kun en hetkeen ollut tilannut heiltä mitään. Mukaan he laittoivat kannustimeksi 5€:n alennuskoodin.

Sähköposti jäi majailemaan noin viikoksi laatikkooni kunnes kaivoin sen taas esiin. Ajattelin, että kaipa tuolta löytyy jotain kivoja aletuotteita jolloin ei maksettavaksi jää montaa euroa. Löytyihän niitä. Tässä kuvia niistä kolmesta tuotteesta, jotka siirsin ostoskoriin. Lähinnä ajattelin lastani, mutta onhan nuo Sykeröt ihan kivoja muistoja meille aikuisemmillekin.

 

Nuo Sykerö DVD:t olivat niin hyvässä alennuksessa, että minulle ei alennuksen jälkeen olisi jäänyt juuri mitään maksettavaa, varsinkaan kun CDON tarjoaa tällä hetkellä ilmaiset postimaksut. Hoksasin sitten, etten ole myöskään ostanut Wiille yhtään peliä varmaan vuoteen. Hain sitten tilaukseeni vielä tuon Raymanin.

 

Jotta en nauttisi näistä alennuksista ihan itsekseni, niin haluan tarjota teillekin alennuskoodin, jolla saatte myös saman 5€:n alennuksen. Koodi on xY99QNff ja saatte alennuksen syöttämällä sen tilausvaiheessa.

 

Käykää ihmeessä kurkkaamassa, löytyykö sieltä jotain mistä pitäisitte.

 

Toiveissani on vielä, että paketti tulisi tuohon postin Smartpost laatikkoon lähiPrismassani, jolloin myös se tulisi testattua. Aika näyttää miten käy, koska TopGear kirjat, jotka tilasin Amazonista aiemmin syksyllä menivät silti postitoimistoon.

Edellinen artikkeliHeaven revisited
Seuraava artikkeliToyota Auris
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.