Vuosi ja vähän

0
2368

Hei.

Aloituksesta on vierähtänyt tosiaan jo yli vuosi. Aika kului todella äkkiä mutta ilokseni voin todeta, että siinäkin ajassa käyntejä on ehtinyt kertyä yli 6000. Juhlan kunniaksi päivitin About välilehden vastaamaan paremmin tämän hetkistä tilannetta.

About sivulta löytyy nyt myös yhteystiedot mikäli haluatte blogin tiimoilta ottaa yhteyttä.

Mukavaa kesän alkua kaikille!

 

Good news for English speaking readers. My blog has been around for  a little over a year now and to honor that I’ve updated my About page and also intend to add an English version of the articles (at least the upcoming ones). You can now also find contact information at the About page in case you need to contact me.

Have a nice summer everyone!

Edellinen artikkeliMitäs pelaat
Seuraava artikkeliWindows 8 Release Preview
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.