Range Rover Evoque

0
2063

In English
Range Rovereita en olekaan vielä koskaan ennen päässyt kokeilemaan. Nyt tilaisuus kuitenkin tarjoutui.

 

chrisescars.com

Otetaan perinteisen mallinen Range Rover, tartutaan kiinni etu- ja takapäästä ja venytetään hieman. Lopuksi tintataan kunnolla kattoon, että saadaan auto lytistetyksi. Tadaa, Evoque has born. Oli miten oli, tämä auto näyttää agressiivisen hyvältä. Normi rangeen verrattuna nuorekkaalta ja urheilulliselta.

 

chrisescars.com

 

Sisälle astuttaessa tulee heti selväksi, ettei olla aivan perinteisessä maastoautossa. Tämä taitaakin olla enemmän sellainen räppäri maasturi jolla kuuluu cruisailla pitkin kaupungin katuja ja näyttää hyvältä.

 

Vaihteen valitsin on tässä samanlainen säätöpyörä kuin Jaguarissakin oli. Ennen kuin siihen päästään olisi kuitenkin peli kiva saada käyntiin. Todettakoon tässä, että molemmilla käynnistyskerroilla minulla kesti hommaan noin 10-minuuttia. Mikäli avaimen tunnistuksessa on jotain mätää, ei käynnistys ole mitenkään helppoa. En nyt kuitenkaan puutu siihen sen enempää, koska luotan siihen että homma toimii siinä vaiheessa kun asiakkaana menet ostamaan kyseisen auton ja saat sen käyttövalmiina.

 

Moottori hyrräsi mukavasti ja tehoa tuntuu olevan. Tämä auto pitäisi oikeastaan testata kesäyönä kaupungin keskustassa.


English
I haven’t tested any Range Rovers before but now I got a chance.

 

chrisescars.com

 

Let’s take a traditional Range Rover, grab from the front and rear end and stretch a bit. Finally give it a good punch to the roof to make it a bit more flat. Tadaa, Evoque has born. However the designing went, this looks aggressively good. Compared to a normal Range Rover it looks fresh and sporty.

 

chrisescars.com

 

As you enter inside it comes clear that you are not in a traditional SUV. I think this is meant more for a rap artist and it should be used to cruise along the city bulevards and look good.

 

The gearswitch is similar to the Jaguars, a round wheel. Before we get to that though it needs to be started. Let’s make it clear that on both times I started this thing, it took me around 10 minutes. If there’s something wrong with recognizing the key, starting up is not easy at all. I’m not going there in detail though because I believe it is working as soon as you go and buy one.

 

The engine was running nicely and there seemed to be enough power too. I guess this should be tested on a summer night in a city center.

Edellinen artikkeliJaguar XF
Seuraava artikkeliUudet luurit
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.