Jaguar XF

0
2295

In English

 

Pääsimme mulkaisemaan taas pitkästä aikaa hieman kalliimpaa kalustoa. Tämä olisi ollut mukava tehdä kesällä, mutta ajankohtia ei juurikaan pysty päättämään etukäteen, sitä testataan mitä testiin saadaan. Eli tällä kertaa Jaguar XF.

 

Kuten kuvasta näkyy, on tämä auto todella sulavalinjainen. Peräpää muistuttaa vähän Audi A7:aa (Hetkinen, mites päin toi nyt kuuluukaan mennä) Omasta mielestäni auto näyttää todella kauniilta, mikä tämän hintaiseksi peliksi on odottettavaakin.

 

Avasin oven joka toimi todella jämäkästi ja oli hiljainen. Istuin alas penkkiin, joka nappasi minut heti tukevaan, pehmeään syleilyyn. Sisällä on luksusta kaikkialla. Perinteistä kovamuovia ei löydy vaan kaikki on vähintään pehmustettu tai pinnoitettu mukavammaksi tai näyttävämmäksi.  Jep, ei muuta kuin auto käyntiin. Jaa, mitenkäs se nyt sitten tapahtuukaan kun starttinapista ei tapahtunut mitään. Pienen konsultaation jälkeen homma edistyi, päävirta täytyy ensin kytkeä päälle hätävilkku napista. Tämän jälkeen saatiin virrat vehkeeseen ja kun avaimet vielä työnsi omaan koloonsa niin johan alkoi lyyti kirjoittaa.

 

Kone hörähti käyntiin äänellä, josta ei jäänyt epäselväksi ettei nyt ollut kyseessä mikään pikkumoottori. Sisälle tuo ääni ei kyllä (tyhjäkäynnillä) kuulunut hyvien eristeiden takia mutta onneksi pidin ikkunaa auki. Vaihdekeppi tulee käynnistyksen jälkeen keskikonsolista ylös. Tai oikeastaan tuo on pyöritettävä säädin.

 

Ajamisesta en osaa vielä tällä pikakokemuksella sanoa hirveästi. Testipäivänä oli tiet aivan jäässä ja jos hiemankin uskaltautui painamaan kaasua niin sen kyllä huomasi. Herkästi tarjosi takapäätä sivulle. Osasyynä oli tietysti se, että autossa oli kesärenkaat alla.

 

Tämä oli hieno kokemus, toivottavasti saan vielä uuden pikapuolin.

 


English

This time we got a chance to glance something a little bit more expensive. I would have loved to do this on summer but I really can’t know or plan the timings beforehand. So this time it’s Jaguar XF.

 

As you can see from the picture, this car has very smooth lines. The back end looks a bit like an Audi A7 (or maybe it’s the other way around). I think this is a beauty and with this big of an amount in the prizetag it really should be.

 

I opened the door which was firm but silent. I sat down and the seat grabbed me in a firm hug. There were luxury everywhere inside. The ordinary plastic interior was missing and everything was cushioned or covered to look more nice. Yeah, let’s start this car. Um, where do I do that? Nothing happends when I push the start button. After a bit of consultation I was able to get further. You need to put on the main power from the emergency light switch. After that, the power came on after you put the keys to a hole.

 

As the engine started, it came clear that this was no small engine. It didn’t hear inside but luckily my window was open so I was able to enjoy the sound. The gearswitch rose from the middle console and actually it was more like a turning knob.

 

I can’t say much about the driving. There were an icy road on the test day and it went on a slide as soon as you pressed gas. Partly because the car had summer tires.

 

This was an amazing experience though. I hope I’ll get a better test soon.

Edellinen artikkeliUudet Toyotat
Seuraava artikkeliRange Rover Evoque
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.