Concours d’Elegance – Kakskerta 2015

0
3358

Concours d’Elegance autotapahtuma järjestettiin sunnuntaina 14.6.Turun Kakskerran maisemissa jo 19. kerran. Ensi vuonna on siis luvassa juhlavuosi. Olimme jälleen kerran sateisesta säästä huolimatta paikalla kuvaamassa. Minä olin rohkeana poikana ottanut mukaan vain testissä olevan Sony A7s -kameran 50mm kiinteällä putkella. Hyvin tuo selviytyi haasteesta ja olin suurimpaan osaan kuvista tyytyväinen.

Ennen varsinaista kuvagalleriaa, on pari kuvaa muotinäytöksen malleista sekä laulajasta.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Tässä sitten kuvasaldoa tämän vuoden Concours autoista. Tänä vuonna teemana oli Lancia ja niitä tapahtumassa olikin runsaasti paikalla. Ilahduttavaa oli myös se, että tämän vuoden Concours d’Elegance tapahtumaan oli saatu näytteilleasettajia myös muista pohjoismaista.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.