Uudistuksia edessä – Changes ahead

0
2600

Hei.

Haluaisin näin etukäteen kertoa, että tälle blogille/sitelle on lähiaikoina tulossa muutoksia. Minimissään blogin ulkoasu muuttuu (onhan se jo noin puolitoista vuotta ollut tämän näköinen) mutta tarkoituksena päivittää hieman enemmänkin. Mikäli siis seuraavalla vierailukerralla saat eteesi huoltoilmoituksen, johtuu se juurikin tästä.

Päivityksen kulkua voi seurata pikamulkaus blogin facebook-sivulta https://www.facebook.com/pages/Pikamulkaus-blog/165686813569739

 

Hello dear reader!

I’d like to inform that this site is going to have some updates and changes in looks in the near future. I’m going to change the looks of this blog but hopefully my plans work out and I can update it a lot more. Not going to say much but you can follow how it’s going through the facebook page of this blog https://www.facebook.com/pages/Pikamulkaus-blog/165686813569739

Edellinen artikkeliNestle Shredded Wheat
Seuraava artikkeliSivusto uudistui
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.