Sivusto uudistui

0
3146

Hei!

Tervetuloa takaisin pikamulkaus blogiin. Huoltokatkos on nyt ohitse ja sivusto on jälleen näkyvillä. Kuten voitte huomata, muuttui blogi aika tavalla. Tähän oli suurimpana syynä toiminimen perustaminen ja blogin (vaikka blogi pysyykin samanlaisena) sisällyttäminen ”Mediatuotanto Isotalo” -yrityksen sivujen sisälle.

Pikamulkaus on siis nyt enemmän kuin blogi mutta silti tuo blogi säilyy ennallaan ulkonäköä lukuunottamatta. Tulen siis myymään erilaisia valo- ja videokuvauspalveluja sekä muitakin palveluja tarpeen mukaan. Tämän lisäksi sivustolle ilmestyi myös verkkokauppa. Toistaiseksi tuo kauppa on tyhjä mutta tarkoituksenani on lisätä sinne jotain kivaa kesän aikana.

Toivon, että muutos olisi teillekin vähintään yhtä mieluinen kuin minulle. Tavataan blogissa ja mikäli joku palvelu kiinnostaa, ottakaa ihmeessä yhteyttä.

Edellinen artikkeliUudistuksia edessä – Changes ahead
Seuraava artikkeliPorsche Center Turku
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.