Real world dream barn

0
2633

Todellisen elämän unelma autohalli

English version follows right after the Finnish text. Opel the full post, scroll down or click the link.

Hei.

Mitä jos sinulla olisi halli tai lato, jossa  on 10 sinulle jotenkin merkittävää autoa. Olisi aika hienoa vai mitä? Ensimmäiseksi tosin ajattelette Ferrareita ja Lamborghineja tai hienoja Mersuja ja Bemareita. Jos kuitenkin ollaan realistisia, ei monellakaan meistä ole varaa pitää tuollaisia autoja, saati kymmentä huippuautoa. Mitä jos minulla tai sinulla kuitenkin olisi tuollainen kymmenen auton kokoelma. Mitä autoja siellä silloin oikeasti olisi?

Saimme idean tällaiseen englantilaisesta PetrolBlogista. Alunperin heidän ideansa oli, että latoon saa kerätä 10 autoa mutta yhdenkään auton hinta ei saa ylittää 30 000£. Tämän vuoden helmikuussa yksi listaajista kuitenkin oli saanut idean, että noiden kymmenen auton yhteishinta ei saa ylittää 30 000£.

Päätimme tehdä jotain samanlaista, mutta hieman Suomeen muokattuna.

Pikamulkauksen versio sisältää kaksi listaa

  1. My Dream
  2. Get Real

My Dream listalla on kymmenen autoa, joiden yksittäiset hinnat eivät saa ylittää 40 000 euroa. 30 000 puntaa on noin 35 000 euroa ja siihen pieni Suomi lisä 5000. Näin päästään tuohon 40 000 euroon.

Get Real listalla on myös kymmenen autoa. Näiden autojen yhteishinta ei saa ylittää 40 000 euroa, joten yhden auton hinnaksi tulee keskimäärin 4000€. Autot ovatkin näin ollen hieman erilaisia kuin ensimmäisellä listalla.

Listoja alkaa ilmestyä blogissa ensi viikosta lähtien. Kunhan ensin saamme omat listamme julkaistuksi, voipi olla että alamme ottaa vastaan myös teidän lukijoiden omia listoja julkaistavaksi. Lisätietoja siitä myöhemmin.

 

******************** MAINOS/ADVERT*********************************************


******************** MAINOS LOPPUU / ADVERT ENDS ******************************

ENGLISH

Hi.

What if you had a barn or a garage where is 10 cars that have a meaning for you? That would be quite cool, right? I believe that the first thing you think now is Ferrari, Lamborghini or the maybe then finest Mercedes-Benz and BMW. Being realistic though, most of us can’t afford on any of them, at least 10 of those. What if I or you would still have a collection of 10 cars? What would they be?

We got this idea from an English site called PetrolBlog. Originally their idea was to gather 10 cars in a real world dream barn where no car could cost more that 30.000£. On this month though, one person there came up with the idea of a dream shed, where the total value of all 10 cars can not be more than 30.000£.

Now we decided to do something similar but with a Finnish twist.

Pikamulkaus blog version includes two lists.

  1. My Dream
  2. Get Real

My Dream list contains 10 cars where no car can cost more than 40.000 euros. 30.000£ is about 35.000 euros and then we add a little extra 5.000 because the cars in Finland are so terribly expensive due to all the taxes.

Get Real list also contains 10 cars. The total value of the cars on this list cannot be over 40.000 euros so the average price for one car is 4000€. This makes the cars on this list differ quite a lot from the cars on My Dream list.

These lists start to appear on the blog next week, starting from a list of my own. We are also considering taking in readers lists and they can get them published here on pikamulkaus blog. More about that later.

 

Edellinen artikkeliSeat Toledo 2013
Seuraava artikkeliSyma S033G RC helicopter
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.