Buzzador:Belvita Breakfast

0
3781

Belvita Breakfast aamupalakeksit

Hei.

Saimme jälleen kerran osallistua Buzzador kampanjaan ja tällä kertaa testattavana oli Belvita Breakfast keksit.

Buzzadorit saavat tilaisuuksia osallistua kampanjoihin, joissa he saavat tuotteita testattavakseen. Tarkoitus on antaa niistä oma rehellinen mielipiteensä ja kertoa tuotteesta myös eteenpäin. Mielipiteet raportoidaan ja kampanjan tilaaja saa hyvän kokonaiskuvan, miten asiakkaat ottaisivat uuden tuotteen vastaan. Jos olet kiinnostunut tuotteiden testaamisesta, klikkaa itsesi Buzzadorin sivuille ja lue lisää.

Pikamulkaukselle tämä on tietysti hyvä asia, koska muutenkin pyrimme testaamaan tuotteita ja kertomaan niistä teille lukijoille. Tällä kertaa meille kävi vaan niin, että sekä minä että Kosmik pääsimme molemmat mukaan tuohon keksikampanjaan. Tällä kertaa tämä artikkeli onkin vain eteinen molempien postauksille. Klikkaa siis linkkejä päästäksesi kummankin mulkausraportteihin.

KOSMIK:

Tästä linkistä Kosmik:in raporttiin.

 

MIIKA:

Tästä linkistä Miikan raporttiin.

 

Makoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliBelvita Mikko
Seuraava artikkeliHonda CR-V
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.