Belvita Mikko

  1
  4704

  Naama näkkärillä? Kokeile aamukeksiä.

  Tärkein ensin … Toimin siis Buzzadorina. Tämä tarkoittaa sitä, että saan testata erilaisia tuotteita ja kerron niistä testauksen jälkeen eteenpäin eri tavoin. Saan siis ilmaista rehellisen mielipiteeni milloin mistäkin tuotteesta. Tällä kertaa sain osallistua Blogi-buzzaus –kampanjaan. Kirjoitan siis blogi-artikkelin testaamastani tuotteesta.

  Buzzadoriksi voi ilmoittautua Buzzadorin sivuilla tai jos haluat käyttää käyttää suosittelijaa, niin käyttäkää Miikaa, kiitos! 🙂 Se onnistuu tämän toisen linkin kautta.

  Artikkelin otsikosta voinee jo päätellä tämän kertaisen buzzauksen kohteen olleen tv-mainoksistakin tuttu Belvita Breakfast –aamupalakeksi.

  Tarkat tiedot Belvita Breakfast –tuotteista löytyy keksihylly.fi –sivustolta (tarkempi linkki suoraan keksien sivulle tässä). Kyseinen tuote on suunniteltu sellaisille ihmisille, joilla syystä tai toisesta aamupala useimmiten unohtuu tai sille ei ole aikaa. Tämä siis sopii minulle täydellisesti, koska en koskaan syö aamiaista. Tai pitäisikö sanoa että, koskaan ennen en syönyt aamiaista. Tämän testauksen jälkeen uskon, että kyseiset keksit jäävät kyllä osaksi minun aamupalaani. Pakettien kyljessä lukee aamupalaesimerkkinä keksit, hedelmää, maustamatonta jorgurttia ja kahvia. No, minun aamupalaani näistä vaihtoehdoista kuuluu nyt kaksi. Keksit ja kahvi. Ennen kuului ainoastaan kahvi. Keksit vapauttavat hiilihydraatteja hitaasti sulaessaan, jopa 4 tunnin ajan. Tämä on ihan hyvä aika aamupäivän töille ennen lounastaukoa. Eikä ehdi tulla nälkä!

  Jostain syystä minun aamuihini ei siis oikein ennen ole aamiainen sopinut. Lienen sen verran aamu-uninen, että aikaa amiaisen syömiseen ei ennen saapumista työpaikalle yksinkertaisesti ole ollut. Aamiaisen osalta minulle onkin nyt sitten testin aikana muodostunut sellainen rutiini, että pyrin nauttimaan sekä keksit että kahvin töissä. Kahvitauolla. Tämän olen havainnut sopivan hyvin meidän perheen aikatauihin, sekä vatsalleni.

  Testattavia Belvita Breakfast –keksejä oli kolme erilaista tyyppiä. Tein hieman analyysiä jokaisesta mausta sekä listasin omasta mielestäni jokaisen plussat ja miinukset sekä netistä löytyvät fakta-tiedot.

  Belvita Breakfast Vilja-Maito:
  Belvita_maito

  Netistä: Pakkauskoko 300g (6×4 keksiä). Rapeat täysjyväkeksit saavat pehmeän säväyksen maidosta. Ravitsevat ja maukkaat keksit viljalle luontaisia B-VITAMIINEJA ja KIVENNÄISAINEITA.

  Oma mielipide: Ehkä hieman kuiva ilman mitään nestettä lisäksi. Kahvin kanssa menee kuitenkin ihan kivasti.

  Belvita Breakfast Hunaja-Pähkinä:
  Belvita_hunaja

  Netistä: Pakkauskoko 300g (6×4 keksiä). Hunaja-Pähkinä saa sopivan makeuden hunajasta, johon pähkinä tuo mukavan vivahteen. Täysjyväkeksit ovat KUIDUN lähde ja maistuvat lempeiltä aamuteen tai –kahvin kanssa.

  Oma mielipide: Minun mielestäni näistä kolmesta vaihtoehdosta paras keksi. Hieman makea ja pähkinät “tuntuvat” hampaissa mukavilta. Jopa suklaata hieman mukana ja se maistuu. Kahvin kanssa todella hyvä. Voi kyllä syödä ilman nestettäkin.

  Belvita Breakfast Jogurtti:
  Belvita_jogurtti

  Netistä: Pakkauskoko 235g (5×2 keksiä, jogurtti parien välissä). Tähän tuotteeseen on leivottu hyviä, aamiaiselta tuttuja aineksia: täysjyvää ja herkullista jogurttia. TÄYSJYVÄÄ sisältävien keksien sisällä on maistuvaa JOGURTTIA. Belvita Breakfast Jogurtti on KUIDUN lähde ja lisäksi se sisältää VITAMIINEJA ja KALSIUMIA.

  Oma mielipide: Täyteläisimmän makuinen. Mutusteltavaa vähemmän, koska annospussissa “ainoastaan” kaksi keksiä.

  Loppupäätelmä: Kaikki keksit omaavat hyvät ravintoarvot ja toimivat erinomaisesti aamupalakekseinä pitäen nälän pois lounaaseen asti. Hunaja-Pähkinä nousi omaksi suosikikseni, mutta kaikki keksit kyllä maistuivat aamukahvin kanssa.

  Edellinen artikkeliBelvita Miika
  Seuraava artikkeliBuzzador:Belvita Breakfast

  1 KOMMENTTI

  Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.