Mynthon purkka

0
4307

MYNTHOOOOON!

 

Lauantain kunniaksi olin hakemassa Hesestä hieman hampurilaisia ym. Kotona pussia purkaessani sieltä tuli esiin myös kolme pientä Mynthon pussia. Ihmettelin, että onko hampurilaisravintola alkanut syysflunssien kunniaksi tarjoilemaan kurkkupastilleja. Ei sentään, tarkemmin pussia katsoessani se osoittautui purukumiksi. Mutta tästähän saammekin sitten mulkaisun aikaiseksi.

Mukana tulleen mainoslappusen mukaan nämä ovat siis hengitystä raikastavia purkkia (yhdessä näytepussissa oli yksi purkka). Kaupoissa samaisen lappusen mukaan näitä on ollut lokakuusta lähtien. En voi kyllä sanoa huomanneeni yhtään missään.

 

Ennakkoluulottomasti repäisin pussin auki ja löysin sieltä hieman normaalia lihavamman purukumityynyn, joka oli valkoinen ja siinä oli sinisiä laikkuja. Purkka suuhun ja hampaat töihin. Huh huh, onpas aika väkevää! Purkka maistui suussa juurikin siltä, kun ottaisit yhden tai kaksi Mynthon pastillia (niitä kaikkein väkevimpiä) suuhun ja pureskelisit ne välittömästi. Tuloksena siis hieman puhaltelua ja vesi valui silmistä. Onneksi tuo väkevä osuus meni suhteellisen nopeasti ohi. Jäljelle jäi miedosti siniselle Mynthonille maistuva purkka, mutta tämä mietokin maku hävisi hyvin äkkiä.

 

Kovin pitkäkestoista ”nautintoa” ei tästä purkasta saa. Ensinnäkin maku tulee hävittäjän nopeudella suuhun ja katoaa muutamassa minuutissa kokonaan. Sen lisäksi purkasta tulee hyvin pian liian pehmeä pureskeluun. Ehkä tämä on tarkoitettu pelkästään hengityksen raikastamiseen nopeasti. Minulla se joutui roskikseen hyvin äkkiä.

 

En siis omalta osaltani voi suositella kyseisiä Mynthon purkkia. Pysyisivät vaan niissä pastilleissa, jotka ovat kyllä oikeinkin hyviä.

 

 

Edellinen artikkeliEnsilumi ja tulevia tuulia
Seuraava artikkeliTeiniunelma
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.