Ensilumi ja tulevia tuulia

0
2778

Hei.

Ensilumi saatiin sitten viikon loppupuolella myös tänne Etelä-Suomeen. Tässä vähän tunnelmia siitä.

 

 

 

Tässä kohtaa ainakin osa teistä voi mielessään ajatella, että mitäs tässä artikkelissa oikein mulkaistaan. Voin säästää teiltä mietinnän vaivan ja kertoa suoraan ettei yhtään mitään. Vaikka Lokakuun kyselyyn ei kovin moni olekaan vielä vastannut, niin siltikin johdossa on tällä hetkellä ensimmäinen vaihtoehto. Siinähän halutaan lisää artikkeleita ja myöskin hieman tietoa tulevasta ja mitä tällä hetkellä teemme.

 

Autoartikkeleita on tulossa lisää. Kaksi autoa on jo testattu ja artikkelit pyritään saamaan lähiaikoina ulos. Hätäisimmät teistä voivat toki käyttää Youtube:n hakua ”pikamulkaus” -hakusanalla ja löytää nuo uudet videot. Toisaalta ehkä odottaisin niiden kanssa, jotta artikkelista saisi kaiken irti. Näiden kahden automallin lisäksi, meillä on toki suunniteltuna ja osittain sovittunakin neljän auton testaukset sekä kahden kuorma-automallin testit. En niistä kerro sen enempää sillä kuitenkin tulisin paljastaneeksi liikaa. Tämän lisäksi on tulossa hieman auton fixauksesta parillakin eri tavalla, hieman siivousaihetta sekä seuraava artikkeli…purukumi.

 

Säätiedotukset uhkailevat kovasti tämän lumen sulavan jo tiistaina. Talvi tulee kuitenkin ennemmin tai myöhemmin uudelleen. Toivottavasti moni vaihtoikin jo talvirenkaat autoihinsa. Moni kuitenkin yliarvioi myös ajotaitonsa ja kesärenkaiden pitävyyden. Yhtä sankaria sain olla työntämässä irti pienestä tolpasta ja viikonlopun aikana näkyi monia liikennemerkkejä nurin. Renkaiden vaihtoon liittyykin yksi mulkaus, joka oli tarkoitus tehdä. Hankin renkaiden vaihtoon uuden rengasmutterin kiristimen. Siinä vaan sitten kävi sillä tavalla, että kiristimen alla olevan lapun ja todellisuuden välillä oli eroa. Oman autoni kevytmetallivanteissa on 21mm mutterit. Lapussa luki 17-21mm mutta kotona pakettia avatessani hylsystä paljastui 17-19mm. Ei siis sopinut. Onneksi väännin ei ollut kovin kallis, joten se siitä sitten.

 

Tässä kaikki tällä kertaa. Seuraavaksi taas mulkaisuja tiedossa. Kertokaa toki, jos haluatte näitä artikkeleita lisää.

 

 

ENGLISH

 

Hi.

 

This is going to be a short version in English because I’ve decided to give it a shot to stop making an English version of the articles and test how you can cope with the translation possibility found on the right side. My native language is not English and I feel the translation could do almost as good job as me writing these in English. While I’ve been making the English versions, I haven’t made in word-for-word translation but to tell you the story in English. So if you feel that the automated translation is dull or you otherwise would prefer my versions, please let me know on the comment field below this post.

 

Winter stroke here early this year and the pictures above are taken last few days. We have some tests coming up but I won’t tell too much about them. I can tell that there has been talk about 4 car models and 2 trucks. Other categories also get their share. Next article will be about a chewing gum.

 

Edellinen artikkeliApple Iphone 5
Seuraava artikkeliMynthon purkka
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.