Teiniunelma

0
2583

Hei.

Ajattelin tämän päivän postauksessa ottaa keskusteluun sellaisen autoaiheen kun teini-iässä ollut unelma-auto. Siis auto, jonka olisit halunnut saada silloin kun sinulla ei vielä ollut korttia tai muuten mahdollisuutta hankkia autoa. Niin ja en tässä nyt tarkoita niitä Ferrareita ja Porscheja ym. mitä ei oikeasti voisi kuvitellakaan siinä kohtaa omistavansa. Nyt puhutaan sellaisista autoista, jotka olisi periaatteessa olleet aivan mahdollisia. Ellen nyt ihan väärin muista, minun unelma autoni, jonka perään kuolasin oli sen aikainen Seat Ibiza.

Nykyään tuo auto näyttää tosi kulmikkaalta mutta silloin se näytti urheilulliselta ja oli oikea unelma. Todellisuudessa sitten ensimmäinen autoni olikin:


Saab ei kuitenkaan kauhean kauan ollut minulla ja ensimmäinen pidemmän ajan ollut auto olikin sitten (yllätys yllätys samasta tehtaasta kuin Seat)

 

Tällaista siis tällä kertaa. Kertokaahan ihmeessä millaisia haaveautoja teillä oli silloin joskus ja jos tahdotte niin mihin sitten kuitenkin päädyitte.

 

Edellinen artikkeliMynthon purkka
Seuraava artikkeliMarjaMix
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.