TopGear kolmikon toinen tuleminen

0
3152

Verkossa on tänään kuhistu, kun huippusuositun TopGear TV-sarjan entiset juontajat Clarkson, Hammond ja May ilmoittivat Twitter-tileillään paluusta auto-ohjelmien pariin. Pitkään jatkuneiden arvailujen ja jopa jo varmaksi luullun siirtymisen sijaan kolmikko ilmoitti tehneensä sopimuksen Amazon:in kanssa.

Nähtäväksi jää miten jaksot tulevat näkymään Suomessa mutta Amazon:illa on jo entuudestaan TopGear:in kaudet 6-22 katsottavissa. Videopalvelu toimi pay-per-view menetelmällä ja on yhteydessä myös Amazon Prime:n kanssa eli vuosimaksulla saisi kaikki katsottavaksi.

Jaksoja aletaan nyt kuvaamaan ja ne esitetään jossain vaiheessa ensi vuoden puolella.

Edellinen artikkeliAjokenkien metsästys
Seuraava artikkeliSony A7s
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.