Taas uusi ulkonäkö

0
2853

Niin siinä sitten kävi, että edellinen ulkonäkö ei oikein täyttänyt pikamulkauksen korkeita vaatimuksia. Teema meni vaihtoon aika nopeasti. Nyt teemana Solidus.

Pikamulkaus sivustossa oli mielestäni jotain pahasti pielessä mutta en oikein päässyt jyvälle mistä se johtuu. Onneksi sain pientä apua ja sen jälkeen näin selkeämmin sen mitä pitää tehdä. Muutoksia ei olisi sen hetkiseen teemaan pystynyt kovin helposti toteuttamaan (jos ollenkaan) ja näin ollen teema päätettiin vaihtaa kokonaan. Nykyinen näyttää paremmalta ja enemmän sellaiselta sivustolta miltä testaamiseen keskittyneen sivuston pitääkin näyttää.

Edellinen artikkeliKoeajossa: Kia Pro Cee’d GT
Seuraava artikkeliAffirm your truth – live an amazing life
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.