Affirm your truth – live an amazing life

0
4276

Vieritä sivua alaspäin lukeaksesi artikkelin suomeksi.

Kansikuva

Would you like to live a truly amazing life without too much stress, depression or without feeling down or inadequate most of the time? Of course you do, who wouldn’t. It just feels that the life throws dirt on you and that’s why you feel bad.

I received a book to read and it’s called Affirm your truth and it’s written by Aaron Kennard. This book is a 30-day workout for your mind and is meant to make you believe that you have an amazing life. Does this sound like a dirty trick? Well it isn’t actually. Just think about it, who defines how you see life? Yes, you do. People around you and life itself will throw things at you that will easily alter how you see yourself and your life but in the end of the day, it’s nobody else but you who make your thoughts.


So why am I reading this book? There are better years and then there are years with more stress and setbacks. To be honest, I’ve had times when I thought this business of mine isn’t going anywhere and there is no point to run it any further. I have had many doubts of my photographing and video skills and thought it to be best to wipe it all. So when I got the opportunity to get this book to read, I thought why not. It would not hurt to read it even though it most likely does not work at all.

I started reading the book and it was very close that I was going to throw it away in the first few days. The reason for that was the over-enthusiastic tone in the beginning. I’m a Finnish person, I get anguished when there is too much cheering, enthusiasm and things you usually see in an American TV-Shop program. I’m not even going to start telling how much I hate that “This is so amazing that I just can’t live without it” or “Buy this amazing product now and you get this and that for free”. Well, what I’m trying to say is that the beginning was nearly a bit like the author is in a trance by all that preaching and it felt too truculent. Luckily I got over it and kept on reading.

This book is meant to be read one chapter per day. You are given exercises which are called affirmations in this book. Your thoughts are your own so you need to start believing you have an amazing life. According to the author it is accomplished by repeating the affirmations every day, three times. But not just robotic repetition, you need to have your mind on it too and also try to feel that while you say them.

You get a day off after each week. I had done all the affirmations for the first week and felt it’s not going anywhere. Then after that free day, I forgot to read the book in the next 3 days. I also hadn’t managed to say them 3 times a day and sometimes it was already near bed time when I remembered to do it. When I did the affirmations, I did them with a feel though. So there I was, one week behind me and thought this is a waste of time. I let my thoughts wonder how I had felt that week and how I was currently feeling and found out I was actually a bit more cheered up and what’s more important, feeling creative again.

Now I’m not going to say to you that this is the magical key to happiness, but I think it does have a point. When you force yourself to think you can do anything and everything is possible, then all that negativity is getting less and less room in your thoughts. You have more thoughts thinking how you’ll manage to reach your goals when you believe you can get there. I’m on day 17 when I’m writing this. I feel that I have not been very good student since I forget to do the affirmations some times and after both free days, I’ve fallen 2-3 days behind. Still I think that I’ve got a seed to more positive thinking. I will finish the book as intended and continue with the feeling I have after this set. I’m pretty sure that after finishing the book, I will forget to do any affirmations but even if that happens, I know I can guide my thinking and be more positive just by repeating the thoughts with a feel.

Affirm your Truth is the first book of 12, one for each month of the year. All of them are guiding you towards, better life and more positive thinking. You can order the books online.

Suomeksi

Haluaisitko elää sellaista onnellista elämää, jossa stressi ei näyttelisi isoa osaa, et olisi masentunut ja olisit kaiken kaikkiaan tyytyväinen itseesi? Todennäköisesti haluaisit mutta elämän varrella on niin paljon asioita, jotka lyövät märkää rättiä naamaa vasten.

Sain luettavaksi kirjan nimeltä Affirm your truth ja sen on kirjoittanut Aaron Kennard. Kirja on 30 päivän kuuri positiivisempaan ajatteluun ja tarkoituksena saavuttaa tila, jossa miellät eläväsi oikein ihanaa elämää. Kuulostaa ihan humpuukilta eikö vaan? Ei välttämättä. Kuka päättää sen miten näet elämäsi? No tietenkin sinä itse päätät sen. Ympärilläsi olevat ihmiset ja elämän varrella olevat tapahtumat yrittävät ohjata ajatusmaailmaasi mutta loppujen lopuksi se on sinusta itsestäsi kiinni millaisena elämäsi ja itsesi näet.

Miksi minä sitten halusin lukea tällaisen kirjan? Aina on hieman parempia vuosia ja sitten on niitä jolloin kaikki tuntuvat menevän pieleen. Minulla on esimerkiksi ollut hetkiä joina on tuntunut, ettei tästä yrittämisestä tule yhtään mitään, en osaa valokuvata ja videot on huonoja. Tunne, että kaikki tämä on ihan turhaa ja olisi ihan sama lopettaa koko pelleily, vaikka tykkäänkin siitä tekemisestä hyvin paljon. Kun lukemismahdollisuus tuli eteeni niin ajattelin, ettei siitä nyt varmaan haittaakaan ole. Tuskin se kuitenkaan toimii.

Aloitettuani lukemisen, oli lopettaminen heti alkuunsa todella lähellä. Hieman ärsyttää sellainen yli-innokas hehkuttaminen ja paasaaminen amerikkalaiseen tapaan. Siitä tulee vaan enemmän ahdistuneeksi. Välillä tuli mieleen amerikkalaiset tv-shop –ohjelmat, joissa hehkutetaan jotain tuotetta ja miten sitä ilman ei kerta kaikkiaan voi elää. Sain kuitenkin luettua eteenpäin ja ärsytys ei enää saanut niin isoa roolia kun keskittyi siihen itse ajatukseen.

Kirja on tarkoitus lukea yksi luku päivässä. Näin lukemista riittää 30 päivälle. Kirjassa annetaan tehtäviä, jotka sitten tulee suorittaa päivittäin, itse asiassa kolmesti päivässä. Tehtävät ovat tiettyjen lauseiden toistamisia ääneen. Lauseet liittyvät positiiviseen ajatteluun ja niitä sanoessa pitäisi saada tunne mukaan. Tuntea, että asia on juuri niin kuin juuri olet sanomassa. Pelkkä robottimainen toistaminen ei auta yhtään, sillä tarkoitus on saada aivot uskomaan, että asia oikeasti on niin.

Jokaisen viikon jälkeen tulee vapaapäivä, jolloin ei ole luettavaa tekstiä. Olin tehnyt ne toistamiset (vai sanoisinko vakuuttelut) päivittäin viikon ajan ja minusta tuntui, ettei siitä ollut mitään hyötyä. Kaiken lisäksi unohdin tuon vapaapäivän jälkeen koko homman kolmeksi päiväksi ja sitten piti lukea ne kaikki päästäkseen taas oikeaan kohtaan. En myöskään aina ollut muistanut tehdä niitä vakuutteluja 3 kertaa päivässä ja hyvin usein muistin koko jutun vasta kun oli aika mennä nukkumaan. Silloin kun vakuuttelin itselleni niitä lauseita, tein sen kyllä ajatuksen kanssa. Pysähdyin hetkeksi miettimään kulunutta viikkoa ja sen hetkistä mielen tilaa ja jouduin myöntämään olevani paremmalla tuulella ja olin myös saanut luomisintoni takaisin.

En sano, että tämän kirjan lukeminen johtaa aina onnellisempaan elämään ja positiivisempaan ajatteluun mutta joku järki siinä tuntuisi silti olevan. Kun pakotat itsesi ajattelemaan, että kaikki on mahdollista ja pystyt mihin vaan haluat niin kaikki se epäilevä ja negatiivinen ajatusmaailma saa vähemmän ja vähemmän aikaa ajatuksissasi. Ajattelet enemmän sitä miten pääset tavoitteisiisi kun todella uskot pääseväsi sinne.

Olen 17. päivässä kun kirjoitan tätä juttua. Minusta tuntuu, etten ole ollut mikään mallioppilas. Unohdan tehdä niitä vakuutteluja ja aina välipäivien jälkeen unohdan sen 2-3 päiväksi. Mielestäni olen kuitenkin saanut jonkinlaisen sykähdyksen positiivisempaan ajatteluun.

Tarkoituksenani on mennä kirjan loppuun ja yrittää sitten pitää se ajatusmaailma, jonka on sen myötä saavuttanut. Olen varma, että kaikki nuo vakuuttelut jäävät unholaan kun kirjan lukeminen loppuu. Tiedän nyt kuitenkin, että pystyn itse vaikuttamaan siihen miten valoisana tai tummana näen elämän, mahdollisuuteni ja tulevaisuuteni.

Affirm your truth on ensimmäinen kirja 12 kirjan sarjasta. Nämä kirjat siis kattavat koko vuoden ja ovat kaikki positiiviseen mielenhallintaan liittyviä. Kirjaa voi tilata netistä ja se on englanninkielinen.

Edellinen artikkeliTaas uusi ulkonäkö
Seuraava artikkeliTesla latausverkko
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.