Uudistus 2015

0
2969

Uudistus 2015/01

Nyt olen saanut valmiiksi jälleen yhden suurehkon uudistuksen. Tässä uudistuksessa oli kaksi vaihetta; ensimmäinen poisti Mediatuotanto Isotalo -yrityssivut tästä osoitteesta omaansa, toinen koski blogin ulkoasua.

Ulkoasumuutoksessa sivusto sai uuden teeman nimeltä Avada. Tämä tuntuu olevan hyvin monipuolinen ja mahdollisuuksia on vaikka mihin. Tässä kohtaa lähdin aika kevyellä muutoksella liikenteeseen, tosin etusivu muodostuu nyt erinäisistä osista. Blogiartikkelit voi lukea kaikki valikosta ’Artikkelit’ -kohdasta mutta aihepiirejä voi myös rajoittaa valitsemalla ’Autot’ tai ’Tekniikka’. Etusivulta löytyy nyt uutis-osio, johon toivottavasti alkaa tulla lehdistötiedotteiden pohjalta rakennettuja uutisia. Myös sivustoon liittyvät tiedotteet (kuten tämä) löytyvät heti etusivulta.

Toivon, että pidätte tästä muutoksesta mutta kuulisin myös erittäin mielelläni, jos nykyasussa on mielestänne jotain puutteita/korjattavaa. Lähikuukausina saattaa tulla pienempiä ulkonäköpäivityksiä sitä mukaa kun parempia ratkaisuja löytyy.

Tähän loppuun vielä kiitokset, pikamulkauksen lukemisesta. Blogi on ollut nyt pystyssä jo useamman vuoden ja sillä on pieni mutta varma lukijakuntansa.

Edellinen artikkeliYoogaia
Seuraava artikkeliDigiauto projekti loppuu
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.