LG G4 Älypuhelin

0
2948

LG julkisti eilen G3 puhelimen seuraajan eli G4:sen. Puhelimen voi valita kuudesta eri takakansivaihtoehdosta, joista 3 ovat nahkaisia. Kamera on 16 megapixeliä ja aukko F1.8 kuulostaa hyvin valovoimaiselta.

Kamerassa sanotaan olevan myös värispektritunnistin, joka mittaa kohteesta heijastuvaa infrapunavaloa ja lukee ympäristön RGB-arvoja. Kamera säätää valoitusta ja salaman toimintaa näiden tunnistimien perusteella ja valmistaja väittää näin saatavan mahdollisimman todenmukaiset värit kuviin. Kameralla voi ottaa manuaalitilassa myös RAW-kuvia.

Puhelimessa on 2560×1440 resoluution IPS Quantum -näyttö 5,5 tuuman koossa. Akku on vaihdettavissa ja siihen luvataan 20% pidempi toiminta-aika kuin edellisessä mallissa. Puhelin painaa 155g ja näiden odotetaan tulevan Suomen markkinoille vielä ennen kesää. Viime road tripillä pääsiäisen aikaan näimme jo västäräkin, joten eiköhän ne kohta ala tulemaan.

Puhelimen hintaa ei ole vielä julkistettu.

Edellinen artikkeliKoeajossa: Mercedes-Benz E200 (2013)
Seuraava artikkeliKoeajossa: Toyota Auris Touring Sports (2013)
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.