Happy New Year 2014

0
2850

Hei!

Tätä vuotta on vielä joitakin tunteja jäljellä mutta haluan silti jo tässä vaiheessa toivottaa kaikille lukijoille oikein onnekasta ja iloista uutta vuotta 2014. Tämä vuosi mentiin Pikamulkauksessa ensin hurjaa vauhtia mutta kesän koittaessa  blogi hiljeni. Tämä johtui autotestien siirtymisestä www.digiauto.fi portaaliin.

Tarkoitus ei ole suinkaan lopettaa Pikamulkaus blogia vaan ensi vuonna pyrkimyksenä on tuottaa taas lisää sisältöä. Vuoden alkupuolella testataan pari videoiden suoratoistopalvelua ja sen jälkeen toivottavasti muita testiaiheita.

Kiitos seurastanne ja nähdään taas ensi vuonna!
Hi!

We still have some hours remaining until the year 2013 becomes history. I’d like to wish all readers a  happy and prosperous New Year 2014. This year was quite busy at the beginning but it went quiet at summer because I moved the Finnish automotive articles to Digiauto.fi portal. My intention is not to close Pikamulkaus blog but it will be back again with new material next year. We will start with a few media streaming services and continue with other issues. There will hopefully be English automotive articles as well.

Thanks for the company and I’ll see you again next year!

Edellinen artikkeliBraun CoolTec
Seuraava artikkeliWatson TV ja video
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.