Braun CoolTec

0
3925

Hei.

Hetki on taas vierähtänyt edellisestä testistä (mikäli Digiauton autotestejä ei lueta mukaan). Nyt sain kuitenkin Buzzadorin kautta testiin Braun CoolTec partakoneen.

Kerron ensin buzzadorista.

Buzzadorit saavat testattavakseen tuotteita tai palveluita ja heidän tehtävänään on antaa siitä rehellinen mielipide ja raportoida eteenpäin. Buzzadorit myös kertovat testaamistaan tuotteista muille ja levittävät näin ollen tietoa sellaisillekin, jotka eivät muuten tulisi testanneeksi kyseistä asiaa.

Kuka tahansa pääsee Buzzadoriksi. Rekisteröidyt buzzadorin sivuilla ja saadessasi jossain vaiheessa kutsuja kampajoihin, päätät itse osallistutko vai et. Testaaminen ei yleensä maksa testaajalle mitään. Toisinaan on kuitenkin testattavana tuotteita, joiden ilmainen luovuttaminen olisi kohtuutonta. Tällöin testaaja saa tuotteen omakseen kuitenkin huomattavalla alennuksella. Tämä Braunin partakone oli juuri sellainen kampanja. Jos haluat liittyä minun kauttani buzzadoriksi, voit tehdä sen klikkaamalla sivupalkissa olevaa buzzador-kuvaa. Jos et halua tehdä sitä kauttani mutta kuitenkin liittyä, suuntaa osoitteeseen buzzador.fi

Palataan kuitenkin tuohon partakoneeseen.

IMG_1438

Pakkaus, jossa partakone saapui on aika suuri…siis partakoneelle. Tämä johtuu siitä, että partakoneella on myös lataus- ja puhdistusasema. Mukana tuli myöskin yksi puhdistusainepakkaus.

IMG_1439

Braun CoolTec sopii käteen oikein hyvin. Edessä on kaksi nappia. Toisesta eli hopean värisestä napista saa koneen päälle ja sinisestä saa viilennyksen käyntiin. Takapuolelta löytyy trimmeri. Otekohdassa on kumimainen pinta, jotta ote koneesta olisi mahdollisimman pitävä sillä tätä voi käyttää myös märkäajossa.

Partakone on akkukäyttöinen eikä siinä ole edes minkäänlaista paikkaa sähköjohdolle. Ei se silti haittaa sillä kokeilin partakonetta koko testijakson ajan niin, etten ladannut sitä välillä. Ihan vaan saadakseni tietää kuinka kauan koneella voi ajaa. Testi kesti lokakuun alkupuolelta aina tähän päivään (24.11. asti) ja partakone toimi moitteetta koko sen ajan lataamatta vaikka ajoin partani melkein joka päivä.

Tähän väliin pitää todeta, että movember jäi minulta nyt väliin tämän ajotestin johdosta.

IMG_1482

Lataus ja puhdistusyksikkö on tällainen musta kotelo, joka kieltämättä vie lavuaarin reunalta melko suuren siivun. Parempi paikka voisikin olla jossain muualla. Partakone ladataan, kun latausyksikössä on johto kiinni ja partakone laitetaan omaan loveensa. Lataus alkaa välittömästi mutta puhdistus alkaa vasta kun painetaan etuosassa olevaa nappia. Puhdistuksen jälkeen partakone tuoksuu hieman alkoholille mutta se haihtuu siitä ajan kanssa.

Testin tulos:

Braun CoolTec partakone ajaa melko hyvin parran. Saman kohdan joutuu kyllä toisinaan menemään useampaan otteeseen mutta lopulta kasvot ovat sileät. Leikkuupinta on melko leveä ja ylähuulen päältä ajettaessa onkin hieman ahdasta. Sähköpartakoneet lämpenevät usein ajon aikana ja jotkin mallit jopa kuumaksi asti. Tässä koneessa on käytetty avaruustekniikkaa tuomaan viilennystoiminnon. Sinistä nappia kun painaa ajon aikana, ei kestä montaakaan sekuntia kun sen voi jo tuntea kasvoillaan. Ensin se tuntuu viileältä ja hetken päästä se tuntuu siltä kuin joku olisi sujauttanut jääpalan kasvojen ja koneen väliin. Tätä viilennystä ei mielestäni tarvitse edes pitää jatkuvasti päällä vaan uudelleen lämpeäminen tapahtuu paljon hitaammin.

Laite maksaa kaupassa (ovh) hieman alle 200€ ja se on mielestäni liikaa. Tämä sen tähden, että sama kohta pitää leikata useasti ja puhdistuskasetit ovat melko arvokkaita. Ehkä 150€ voisi olla sopivampi hinta tälle laitteelle, joten se kannattaa hankkia jostain alennusmyynnistä. Akun kesto on loistava, tämän voi huoletta ottaa mukaan reissulle ilman latausyksikköä.

Laitteesta voi lukea lisää Braunin sivuilta.

Alla lyhyt esittelyvideo laitteesta.Edellinen artikkeliVärinäkaiutin – muuta mikä tahansa kiinteä pinta laadukkaaksi äänijärjestelmäksi
Seuraava artikkeliHappy New Year 2014
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.