Gumball 3000 (2013)

0
3175

Hei.

Vuoden 2013 Gumball 3000 kilpailu eli tuttavallisemmin rikkaiden ihmisten roadtrip, käväisi päivän verran Suomessa. Kilpailijat saapuivat Tallink-Silja Galaxylla Tukholmasta Turun satamaan ja olin siellä lukemattomien muiden innokkaiden joukossa ottamassa heitä vastaan ja ihastelemassa superautoja.

Poliisi oli myös varautunut tähän, joten paikalla liikkui kaksi moottoripyörä poliisia ja maija oli parkissa. Muun muassa Dudesonit pääsivät välittömästi juttelemaan heidän kanssaan kun he saapuivat vaalean sinisellä norsuautollaan ja yksi Dudesoneista seisoi auton katolla tiikeripuvussa. Lakia tulee toki noudattaa näissäkin tapauksissa.

Kilpailu sai suurta huomiota Suomen mediassa ja pääasiassa se haukuttiin pystyyn. Omasta mielestäni on erittäin mukavaa, että tällaisia tapahtumia saadaan myös Suomeen. Ihmiset näkevät hienoja autoja ja showmiehet ja naiset osaavat myös ottaa yleisönsä. Toki liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia pitää heidänkin noudattaa eli poliisi otti hyvin nopeasti 200 km/h kiitävät autot pois liikenteestä. Tässä artikkelissani keskityn kuitenkin kaikkiin niihin hienoihin autoihin joita oli mukana. Alla kuvagalleria sekä kuvaamani Youtube video.

Kuvat saapuneista autoista:

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

Video kuvattu GoPro Hero3 Black Edition -kameralla, jonka sijoitin jalkakäytävän reunalle.

  

Edellinen artikkeliMalmi 75 Air & Motor Show
Seuraava artikkeliDigiauto
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.