Digiauto

0
2988

Hei.

Olette ehkä ihmetelleet tätä julkaisutaukoa, joka on venähtänyt jo aika pitkäksi. Syy on uuden sivuston lanseeraus ja alkuvalmistelu.

Jatkossa tulen kirjoittamaan kaikki Auto-aiheiset artikkelini uudelle Digiauto-sivustolle, joka avaa ovensa huomenna 1.6.2013 osoitteessa http://www.digiauto.fi . Muut aiheet sekä parhaista autoista kenties englannin kieliset artikkelit löytää edelleen täältä.

Digiauto on pelkästään autoihin keskittyvä sivusto ja suomenkielinen. Meitä perustajia on kaksi ja lisäksi meillä on vahvan autotuntemuksen osaava henkilö autotoimittajana. Toivon, että voimme tuoda kiinnostavia juttuja sekä parhaat autoarvostelut teille lukijoille sekä luoda siitä yhteisön kaikille autoista kiinnostuneille.

Nähdään Digiautossa!

 

Hi.

You might have wondered why there has been no updates on this blog for a while. Now I can reveal the reason behind it. I have been preparing a new, just for cars and car related issues, site called Digiauto. It’s coming alive tomorrow 1.6.2013 at the http://www.digiauto.fi. It is in Finnish only so I might write an English article over here if the car or car related article is interesting enough. All the videos I make will be put in the same place than now (My youtube channel).

All the other categories (and all the auto articles already here will stay here) will be posted here.

So that’s what I’ve been doing. Hopefully this change will improve both sites.

Edellinen artikkeliGumball 3000 (2013)
Seuraava artikkeliToyota Avensis
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.