Saariston rengastie

0
3066

Hei.

Tällä kertaa esittelyvuorossa saariston rengastie. Tämä on turisti-infoissakin esitelty reitti tosin oma versioni poikkeaa hieman Naantali-Masku alueella. Tämä reitti on 238 km pitkä, mutta lauttavälien johdosta siihen on varattava koko päivä. Myös lauttojen aikataulut kannattaa tarkistaa vielä vaikka näiden sivujen kautta.

Google Maps:

Kartta:

Näytä suurempi kartta
Hi.

This time I present you the Archipelago Trail. This can be found from tourist info too but I’ve made some changes in Naantali-Masku area. This route is about 238 kilometers long but because of the many ferries you need to use, you must reserve a whole day for this trip. It’s also wise to check out the schedules first and if you can fit in. Timetable can be seen here (check at least Korppoo-Houtskari, Archipelago Houtskari-Iniö and Archipelago Iniö-Kustavi.

Edellinen artikkeliToyota RAV4
Seuraava artikkeliRoads near Turku 3
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.