Roads near Turku 3

0
2827

Hei.

Tässä on kolmas reitti, jonka voi ajella Turun lähettyvillä. Tämä on myös hyvin saaristohenkinen ja kulkee Sauvossa, Kemiössä ja Teijossa. Saloon päästessä, voikin sitten huristella moottoritietä takaisin Turkuun. Reitti alkaa Turun Veritas Stadionin parkkipaikalta ja päättyy myös sinne. Reitillä on pituutta 233 kilometriä.

Google Maps:

Kartta:

Näytä suurempi kartta
Hi.

This is the third route near Turku. This road is going along the coastal roads at Sauvo, Kemiö and Teijo. When you finally reach Salo (where Nokia used to make mobile phones) you can relax and drive back to Turku on motorway. This route starts from a football stadium called Veritas stadium and ends there too. This route is 233 kilometers long.

Edellinen artikkeliSaariston rengastie
Seuraava artikkeliKen Block in Russia
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.