Polaris Edge 600

0
5675

Polaris moottorikelkka

Open the full post and click here to read the article in English.

Hei.

Saimme tilaisuuden testata Someron maisemissa Polaris Edge 600 moottorikelkan. Kelkalla oli jo ikää joitakin vuosia, mutta se oli hyvänä pidetty ja laitettu. Kovin suurta kokemusta ei minulla ole vielä moottorikelkalla ajamisesta, joten nämä kerrat pistävät hieman aina jännittämään. Kelkkailu oli kuitenkin tällä kertaakin todella mukavaa ja kaupan päälliseksi saatiin oikeaa vauhdin hurmaa.

Side

Tämä Polaris oli väritykseltään aika vauhdikas; keltaista ja sinistä. Kelkka oli tarkoitettu vain yhdelle henkilölle, joten matkustajaa ei tällä saa ottaa kyytiin.

Front

Kuten ylempänä jo mainitsinkin, ei minulla ole moottorikelkkakokemusta kuin parista aikaisemmasta ajelukerrasta. Alussa siis otettiin hyvinkin rauhallisesti. Veri vetää kuitenkin jo heti tuntuman saatuani lisäämään vauhtia ja sitten mennäänkin ja lujaa. Mikään rämäpää en kuitenkaan ole.

Mielestäni tämä kelkka ohjautui todella helposti jopa tiheähkössä metsässä. Kiihtyminen oli todella nopeaa, mikä taas pitkän tauon jälkeen oli entistä nautinnollisempaa. Ajomatkaa kertyi vain vajaa 19km, mutta pomppuisesta kelkkareitistä ja tottumattomuudesta johtuen se oli varsin hyvä aloitusmatka. Välillä toki piti pysähtyä laavulle paistamaan makkaraa ja juomaan vettä.

Siitä miltä kelkka tuntui ja miten se kulki on hieman vaikea kertoa sanoin, joten kuvasimme ajoa myös videolle.Lopuksi kiitos vanhalle ystävälleni, joka mahdollisti tämän testin. Kelkka on kuulemma halukkaille myös myytävänä, joten jos joku on kiinnostunut niin kontaktilomakkeen kautta voi kysellä yhteystietoja (tai suoraan sähköpostilla).

***** Välimainos *****


***** artikkeli jatkuu*****

English

Hi.

We got a chance to test a snowmobile called Polaris Edge 600 at Somero, Finland. This was not a new one but kept well and fixed when necessary. I haven’t got a great experience on driving these so it’s always a bit exciting. It was really fun this time too and the amazing speed on snow made you really enjoy the day.

 

Side

This Polaris had nice coloring with blue and yellow. It was like a racer. This Polaris is meant just for one person so no passengers allowed.

Front

Like I mentioned earlier, I do not have much experience on these things. I’ve only driven a snowmobile 2 times before. So I had to take a little easier at first. As soon as you get the feel of the machine, there’s nothing keeping you for going faster and faster. Except perhaps your common sense.

The steering on this Polaris snowmobile was light and it was easy to maneuver even in forest. Acceleration was fast which after this pause was even more exciting. We drove these things about 19 km but since it was a bumpy route and the lack of experience made sure the distance was quite enough for me. In the middle was a little break where we could drink some water and warm some sausages on fire.

The way the snowmobile went and how it felt, it’s a bit difficult to tell with words so we filmed a video too. Video can be seen below or by going to Youtube and search for Pikamulkaus.

I’d like to thank my friend who invited me to drive a snowmobile. I also heard it’s for sale if someone’s interested. So in that case just use the contact form and ask for contact information.Edellinen artikkeliLook at Mii
Seuraava artikkeliBelvita Miika
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.