November Poll – Marraskuun kysely

0
1545

Hei!

 

Tässä kuussa ajattelin kysäistä teiltä mitä olette olleet mieltä tuosta englannin poisjättämisestä. Se on nyt ollut pois noin viikon, tosin tuolla kääntäjällä sivupalkissa saa käännettyä koko hoidon haluamalleen kielelle mutta aina lopputulos ei ole paras mahdollinen. Elikä, vaikuttakaa ja äänestäkää…huh kuulostipa vaalimainokselta. Sorry.

Hi!

 

On this months poll I’d like to ask how you felt about pulling out English version on articles. It’s been gone for a week now but you’ve been able to use the translator on the sidebar to translate the whole thing. It doesn’t always give acceptable results. So, give your vote and make an influence. Sorry if I sounded like an election commercial.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.