MarjaMix

0
2892

Biokia MarjaMix

 

 

Sain Hopottajat suosittelumedian kautta testattavaksi Biokian Kuivattu MarjaMix -tuotteen. Hopottajat saavat toisinaan veloituksetta testattavaksi tuotteita, jotka eivät välttämättä ole vielä markkinoillakaan. Niitä tulee sitten testata ja kertoa mielipiteensä sitten eteenpäin joko ihmisille kasvokkain tai sosiaalisessa mediassa (kuten minä nyt teen). Seuraavassa kerronkin siis, mitä mieltä minä olin Biokia:n MarjaMixistä.

Lähetetyssä pakkauksessa oli kolme yllä olevassa kuvassa näkyvää pientä pussia. Marjoja voi ohjeiden mukaan käyttää mm. puuron seassa, jogurtissa, leivonnaisissa tai myslien kera. Mixiin on käytetty suomalaisia mustikoita, puolukoita ja mustia viinimarjoja. Lisäksi siinä on karpaloita mutta ne ovat peräisin Pohjois-Amerikasta. Pussit ovat uudelleensuljettavia eli kaikkea (noin 50g pussissa) ei tarvitse käyttää kerrallaan.

 

Miltä Biokia MarjaMix sitten maistuu? Kokeilin ripotella kuivamarjoja ensin 4-viljan puuron sekaan. Siellä ne tuntuivat hieman liian kuivilta, mutta makua antoivat kyllä. Seuraavaksi kokeilin jogurtin sekaan ja siellä kuivuus ei häirinnyt niin paljon, koska marjat imivät kosteutta jogurtista. Maku marjoissa on oikein hyvä, mutta niiden kuivuuden takia täytyy hieman miettiä missä ne ovat parhaimmillaan. Tämä on toki makukysymys, mutta itse suosisin edelleen tuore- tai pakastemarjoja puuron kanssa.

 

Aikomuksenani on vielä yrittää kokeilla näitä myslien ja/tai murojen seassa. Ehkä lilluessaan hetken aikaa maidossa, ne saavat tarvittavan kosteuden itseensä. Kaksi jäljellä olevaa avaamatonta pussia pääsevät muutamalle taholle testiin. Niistä tuloksista kerron sitten lisää blogin FB-sivuilla.

Tuli siis testattua näitä vielä murojen seassa ja ne todellakin ottivat maidosta sitä kosteutta. Näin ollen siihen sai enemmän sitä marjan makua. Biokia MarjaMix pusseja pitäisi saada ainakin Prismoista ja Citymarketeista. Itse tuskin tulen näitä enää ostaneeksi (pakastimessa on marjoja) mutta ehkäpä vaikka siinä tilanteessa jos niille pakastemarjoille tapahtuisi jotain tai jotain vuonna ei niitä olisikaan.

 

Edellinen artikkeliTeiniunelma
Seuraava artikkeliNovember Poll – Marraskuun kysely
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.