Huoltokatko / Maintenance break 1.-2.12.2012

0
2125

NH49GUG784N9

Huoltokatko

Hei.

Pikamulkauksessa tehdään tulevana viikonloppuna muutoksia, lähinnä blogin ulkoasuun mutta saa nähdä mitä kaikkea muuta se tuo tullessaan. Blogi on siis ”kiinni” koko viikonlopun (30.11.-2.12). Tänä aikana osoite toimii normaalisti, mutta teidän pitäisi blogin tilalla nähdä jonkinlainen tiedote huoltokatkosta.

PÄIVITYS: Huolto täytyykin aloittaa jo tänään perjantai-iltana.

Maintenance break

Hi.

There is going to be a maintenance break next weekend at the pikamulkaus blog. We’re mainly going to change some of the looks of this blog but we can’t be 100% sure yet if there’s going to be even more changes. This means that the blog is ”closed” for the weekend (30.11. – 2.12). During this time, the address works but instead of this blog, you’ll see some kind of a message saying the site is on maintenance.

I’m sorry for the trouble this might cause.

UPDATE: I need to start the maintenance already today evening.

Edellinen artikkeliTopGear Live Show
Seuraava artikkeliKauneushoito autolle – Your car in a beauty treatment
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.