Mulkausarvonta

3
2767

Hei.

 

Tällä kertaa minulla on teille ensimmäinen pikamulkaus blogin arvonta eli mulkausarvonta. Juhlistamme tällä uutta sijaintia, ulkonäköä sekä hieman myös paluuta auto aiheisiin. Osallistumaan pääset kommentoimalla tähän postiin ja kertomalla mitä pidät uudesta ulkoasustamme. Samalla voit halutessasi esittää toiveita tulevista mulkausaihealueista tai kertoa mitä olet pitänyt nykyisistä aiheista.

Osallistuminen on siis hyvin helppoa. Jätä kommettisi/mielipiteesi siis tähän postiin viikon sisällä, tarkemmin sanottuna 7.10.2012 klo 20:00 mennessä.

 

Jaa palkinto, no kuten tuossa mainitsin yhtenä syynä tähän arvontaan on se, että olemme taas päässeet mulkaisemaan autoja. Siitä voimme vetää jonkinlaisen, hyvin hataran, yhtäläisyyden BBC:n TopGear ohjelmaan. Jaa voi vai? Kyllä, sillä tulemme myös mulkaisemaan lähiaikoina Jeremy Clarksonin uusimman kirjan – the Top gear years. Näin ollen ensimmäisenä Pikamulkaus blogin arvonnan palkintona arvomme Jeremy Clarksonin keväällä 2012 julkaiseman kirjan Round the bend.

 

 

Muistathan kommentoidessa syöttää oikean, toimivan sähköpostiosoitteen jotta saamme voittajaan yhteyden lähetysosoitetta varten. Niin ja kirja on muuten sitten englanninkielinen.

 

 

ENGLISH

 

To celebrate the new site we are arranging the first lottery in our history. Unfortunately due to the sending costs this is only available in Finland. The prize is Jeremy Clarksons ”Round the bend” book. Soon we will have a quick glance on the newest book from Clarkson called the Top Gear years. Hopefully we can arrange some lottery in the future, where location doesn’t matter.

Edellinen artikkeliChevrolet Cruze Sw 1.6 LT
Seuraava artikkeliSeat Ibiza ST 1.2 TSI
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

3 KOMMENTIT

  1. Noniin. Aika loppui.
    Näyttäisi siltä, ettei osallistujia ole joten palkinto jää jakamatta. Katsotaan jos siitä tulee sitten mulkaisu jossain vaiheessa.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.