Mikä haisee – What is this smell?

0
2389

In English

 

Hei,

 

Tällä kertaa mulkaisimme hieman miehisiä hajuja. Noh, ehkei ihan luonnollisia vaan siirryimme ensimmäistä kertaa kosmetiikka kategoriaan ja mulkaisimme kolme eri miesten partavettä. Meillä oli käytössä niistä pikkuiset näytepullot mutta artikkelissa näytän kuvat myös ns. normaaleista purkeista. Testissä oli tällä kertaa siis kolme eri tuoksua:

  1. Moschino Forever
  2. Versace Man
  3. Puma Urban Motion

 

Moschino Forever

http://www.euroitalia.it

Koska en ole varsinaisesti kosmetiikka-alan asiantuntija, kerron tästä kuten tavallinen mies tuotteen kokee. Tuoksu oli mielestäni hyvin maskuliininen ja se toikin jostain syystä mieleen öljyn ja rasvan. Eli vähän niinkuin jonkin autokorjaamon tai konepajan. Ei kuitenkaan missään huonossa mielessä vaan haju oli oikein mielyttävän oloinen.

 

Tästä hajusteesta ei tullut mitään kirvelyä iholle eikä tuoksu myöskään aiheuttanut päänsärkyä kuten jotkut tuoksut saattavat tehdä.

 

Versace Man

http://www.euroitalia.it

Noniin eli seuraava tuoksu oli siis Versacea. Tuoksu oli aika makean oloinen ehkä hedelmäinen (nyt alan kuulostaa viinin maistelijalta). Kun tuoksua laittoi kasvoille, tunsin ihollani pitkän aikaa pientä kirvelyä vaikka parran ajamisestakin oli jo kulunut tarpeeksi aikaa. Tuoksu oli sen verran mieto, että päänsärkyä ei tästäkään tuoksusta onneksi saanut.

 

Puma Urban Motion

http://www.puma-fragrances.com

Lopuksi kolmas eli viimeinen tuoksu, joka tulee Pumalta. Urban motion johtaa nimessäänkin urheiluun ja liikkumiseen ja sellainen kuva tästä kyllä kieltämättä tuli. Tuoksu oli raikas ja hieman sitrushedelmäinen. Tuoksu oli aika voimakas eikä sitä näin ollen kannata lotrata mielinmäärin naamaansa. Hajuste ei kirvellyt kasvoilla eikä se aiheuttanut päänsärkyä.

 

Loppupäätelmä

 

Kaikki nämä kolme tuoksua olivat sellaisia, joita voisi ajatella joskus käyttävänsä. Jos ne kuitenkin täytyisi laittaa mielyttävyysjärjestykseen, olisi se itselläni Moschino, Puma, Versace. Perusteluina on se, että Moschino on jotenkin tumma ja miellyttävä tuoksu. Puma taas jotenkin liian tavallinen, koska sitä löytyy melkein marketti deodoranttinakin. Versace oli tietyllä tavalla ihan ok, mutta ei pehmeämmän tuoksunsa ansiosta ole minulle se mieluisin vaihtoehto.

 

Miltä nämä sitten tuoksuvat naisen nenään (sehän siinä yleensä on tarkoituksena, eikö)? Kaikki olivat miellyttäviä mutta Versace miedomman tuoksunsa johdosta jäi hieman paitsioon. Toisin sanoen voit valita melkein sen mikä omaan nokkaasi parhaiten sopii.

 

 

English

 

Hi,

 

This time we took a quick glance at menly scents. Well not perhaps the natural scents but instead we jumped into a new category called cosmetics and tested three Eau de Toilette for men. We had only little samples but in this article I will also show the real bottles. So the three tested Eau de toilettes were:

  1. Moschino Forever
  2. Versace Man
  3. Puma Urban Motion

Moschino Forever

http://www.euroitalia.it

I’m not even close to an expert on cosmetics so I’ll just tell you about these as an average Joe. The scent was very masculine and brought oil and grease to my mind. A bit like a car repair shop or an engineering works shop. That is not in a bad sense because the scent was very pleasant.

 

No burning feeling or headaches occurred when using this product.

 

Versace Man

http://www.euroitalia.it

So the next scent was Versace. This scent was kinda sweet and maybe a bit fruity (I know, I start to sound like a wine taster). When I put the product on my face, I started feeling a little burning even though quite some time had past after shaving. The scent was so mild that this didn’t make any headaches either.

 

Puma Urban Motion

http://www.puma-fragrances.com

Finally the third and the last scent which comes from Puma. Urban Motion as a name leads to sports and exercising and I have to admit that it felt quite like it. The scent was fresh and a little bit citrus fruity. The scent was a bit strong and you really shouldn’t pour too much on your face. This product didn’t burn and didn’t give any headaches either.

 

The conclusion

 

All three of them were something I could think of using. If I have to put them in an order of my favor, it would be Moschino, Puma, Versace. This is because Moschino was kinda dark and pleasant scent, Puma a bit too common because you can find it in a deodorants sold in supermarkets and Versace was ok but with it’s softer, fruity scent wasn’t the best for me.

 

But how does a woman react to these (isn’t that the whole point)?. Every three of them was pleasant but Versace with it’s milder scent wasn’t as catchy. But even so, I think you can take any of these and pick the one you like most.

 

Edellinen artikkeliDyson DC 29 Allergy
Seuraava artikkeliSAMSUNG GALAXY S III (GT-I9300)
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.