Uudet Toyotat

0
2161

Toyota Auriksesta ja Avensiksesta on tullut uudet mallit. Uudistus taitaa olla enemmän ns. face-lift mutta jotakin on puusilmäänkin pistänyt.

Ensinnäkin Auris ei ole enää niin ”pieni” kuin se oli aikaisemmin. Aurishan on Toyotan neljänneksi pienin malli (IQ, Aygo, Yaris, Auris) ja kooltaan se on suunnilleen sen kokoinen kuin viis-ovinen Corolla oli silloin joskus. Aurista saa hybridinä ja tavallisena. Sisälle se näkyy lähinnä vaihdekepin muotoilusta.

Avensis on jotenkin myös kasvanut. Siinä ilmeisesti on alusta edelleen sama, joten lisäsentit ovat sitten varmasti tulleet uusista puskureista. Sisältä Avensiksin huomaa heti erilaiseksi. Ratti ja sen napit on uudistettu. Lisäksi keskikonsoliin on tullut näyttö. Toyota on myös vihdoin ymmärtänyt tehdä taittuvan avaimen (Jeee!). Avensis on selvästi parantunut entisestä.

Edellinen artikkeliHuoltoasemat 1
Seuraava artikkeliJaguar XF
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.