Sukkia ja geeliä

1
3836

Tällä kertaa tuon luettavaksenne kaksi pikamulkausta. Samalla mulkauksella testaan edellisen Goodshave-testin mukana myydyt Blackstone sukat (nekin sain peruttua) ja Parturista mukaani saaman näytepakkauksen Goldwell Lagoom Jam – hiusgeelin.

Blackstone puuvillasukat

 

Blackstone sukat toimitettiin postitse harmaassa pahvilaatikossa, jonka sisältä tuli mainoskirje ja tällainen muovinen sukkapaketti. Esitteessä mainostettiin, että heillä on puuvillasukkia, bambusukkia ja sitten jotain kolmatta (en muista enää ja esite lensi roskiin) Nämä olivat kuitenkin tavalliset puuvillasukat. Ilmeisesti sukkiakin olisi alkanut tulla automaattisesti postitse joka toinen viikko jossei asiakkuutta olisi pistänyt poikki ajoissa.

 

Paketin avaamiseen tarvittiin saksia. Sukat tuntuivat tavallisilta sukilta käsissä, mutta jalkaan vedettäessä saumat tuntuivat varpaissa aika voimakkaasti. Pidin sukkia päivän verran jalassani ja jossain vaiheessa sukat ilmeisesti muotoutuivat paremmin jalkoihini eivätkä saumat enää häirinneet. Sukat tuntuivat myös hengittävän ihan hyvin ottaen huomioon, että ilma oli kuitenkin aika lämmin ja testirupeama käsitti myös useamman tunnin kiertelyn ostoskeskuksessa.

 

Näistä voisin siis sanoa, että ihan pätevät sukat, väritys on musta eikä kuviokaan ole liian räikeä. Ainoastaan myyntitapa on ärsyttävä.

 

Goldwell Lagoon Jam -geeli

 


Vaikkei se kuvasta ilmenekään, oli näytepakkaus aika pieni (päälle mahtuu kolme peukaloa). Geeli on sinisen väristä, kansi avataan kiertämällä ja lopuksi poistetaan foliosuojus.

 

Minulla on kohtalaisen lyhyet hiukset ja silti tämän näytepakkauksen geelimäärä riittää pariin kertaan. Geeli piti hiukseni silti hyvin koko päivän haluamallani tavalla, joten sen puolesta tämä oli oikein hyvä geeli. Minulla on suhteellisen jäykät hiukset ja kaikki geelit tähän mennessä, jotka ei ole merkattu strong tai superstrong, pettävät jossain vaiheessa päivää. Jotkut jopa puolessa tunnissa.

 

Geeli levitetään kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin (minä levitin suoraan kuiviin hiuksiin). Sormissa geeli tuntuu limamaiselta, tarttuu sormiin mutta irtoaa niistä hyvin hiuksiin. Kädet puhdistuvat kuitenkin hyvin pelkällä vedellä. Hiukset jäävät kohtalaisen koviksi geelin kuivuttua, mutta sen tarkoitushan on pitää muotoilu haluttuna.

 

Ainoa negatiivinen puoli jonka tässä huomasin oli tuoksu. Tuoksu ei ole paha, mutta aika voimakas. Tästä mm. perheeni huomautti aika nopeasti kun olimme samassa autossa. Muuten siis geelinä oikein hyvä.

Edellinen artikkeliCut or not
Seuraava artikkeliVolkswagen Polo GTI
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

1 KOMMENTTI

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.