Kadonneiden kommenttien metsästys

0
2208

Hei ja hyvää heinäkuuta!

 

Osa lukijoista onkin varmaan viettämässä hyvin ansaittua kesälomaa. Ilmat ovat ainakin toistaiseksi ja suurimmaksi osaksi hellineet meitä. Meitä työssä olevia onkin hellinyt jopa niin tehokkaasti etten nyt heti muista koska olisin ollut näin ruskea viimeksi…ja ilman varsinaista auringonottamista

 

Otsikko antoikin jo vähän viitteitä tämän kertaisesta aiheesta. Kävijöitä sivuilla onkin ollut jo reippaasti yli 1600 mutta kommentteja ei ole näkynyt sitten melkein pariin kuukauteen. Siksi haluaisin nyt kuulla teiltä, onko esimerkiksi jotain automerkkia/mallia, josta haluaisitte nähdä jutun? Jos se ei nyt ihan mikään kauhea harvinaisuus ole, niin saattaisi hyvinkin jollakin aikavälillä tulla eteen.

 

No niin, nyt onkin aika päästää teidät takaisin grillaamaan herkkuja ja nauttimaan kesästä.

Edellinen artikkeliRavintola Oscarin olohuone – Turku
Seuraava artikkeliCut or not
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.