Ravintola Oscarin olohuone – Turku

0
2902

Kävin istumassa Hamburger Börsin yhteydessä olevassa Oscarin olohuoneessa. Ravintolassa tarjoillaan (ainakin tällä hetkellä) scandinaavista ruokaa. Sisustus on aika tumma, tuolit tummaa puuta jne. Siistin oloinen kuitenkin.

 

Valitsimme kuitenkin terassin, joka aukeaa Forumiin päin. Saimme istua rauhassa vaikka olikin lauantai ilta. Tämä olikin hyvä asia, koska tarkoitus oli lähinnä keskustella ja pitää hauskaa. Tuolit terassilla olivat kevyitä alumiinisia ja epätasaisesta maastosta johtuen välillä hieman heiluivat. Tämä ei kuitenkaan hirveästi haitannut. Tupakointi terassilla oli (onneksi) kielletty, mutta viereiseen foorumin terassiin pääsi helposti jos oli pakko.

 

Tarjoilijoita kerkesi meillä illan aikana olla parikin kappaletta ja aika eri luonteisia. Molemmilla oli kuitenkin palvelu oikein ystävällistä.

Ruuaksi tilasin Grillatun kasslerleikkeen joka ei hämmästyksekseni ollut ollenkaan kallis (15€ S-kortilla). Lisukkeina siinä oli kanttarellikastiketta ja rapeaksi paistettuja varhaisperunasiivuja. Ai että oli hyvää! Myös muut seurueen jäsenet kehuivat omia ruokiaan (ottivat eri ruokia).

 

Pelkälle oluelle tuonne ei välttämättä kannata mennä, koska pelkkä kolmonen taisi olla yli kuusi euroa mutta ruuan perässä aioin varmasti vierailla uudelleenkin ja viedä vieraita mukanani. Loistava paikka.

Edellinen artikkeliNissan Juke
Seuraava artikkeliKadonneiden kommenttien metsästys
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.