Volkswagen Amarok

1
3178

In English

 

Pienen tauon jälkeen pääsimme taas mulkaisemaan muutamia autoja. Ensimmäisenä kerrottakoon pikamulkaisusta uuteen Volkkarin pickuppiin, jota tienvarsimainoksissakin näkyy eli Amarokkiin.

 

kuva volkswagen.fi sivulta

Ulkonäöstä voisi kertoa sen verran että muhkeat ovat muodot verrattuna moneen muuhun euro-pickuppiin. Jenkeistä tietysti löytyy muhkeampia mutta eikös se ole sielläpäin vähän muutenkin ongelmana 😉 Mielestäni siis hyvännäköinen pickupiksi. Auto on aika korkea verrattuna henkilöautoon, joten astinlauta on ihan paikallaan + ikkunan vieressä on kahva mistä ottaa kiinni ja vetää itsensä sisälle.

 

kuva volkswagen.fi sivulta

 

Sisätilat oli aika normaalia volkkaria eli suht pelkistettyä. Penkit olivat kuitenkin suhteellisen mukavat istua ja antoivat myöskin kunnollisen sivuttaistuen. Vaihteet menivät jämäkästi päälle mutta kytkin otti mielestäni turhan äkäisesti kiinni. Luistatusmahdollisuutta ei paljoa ollut. Vaihdekepin vasemmalla puolella oli nappulat, joista pystyi vaihtamaan veto-moodia…eli neliveto tai kaksveto.

 

Tehoa autossa tuntui riittävän ainakin tyhjänä ajettaessa. 120kw liikutti autoa aika reippaasti. Voisin kuvitella, että auto voisi käyttäytyä liukkaalla aika levottomasti jos ESP:n kytkee pois.

 

Auto oli mielestäni ihan kelpo peli tuolla pikaisella mulkauksella. Tähän pickuppiin saa myös kaverit mukaan, koska autossa oli jonkinnäköinen takapenkki ja pienet takaovetkin. Jos siis lähtee vaikka kavereiden kanssa tyylikkäästi metsästämään (tai niin ainakin kotona väitetään), kannattaa harkita tätä.

 

Toivotaan että pääsen testaamaan uudelleenkin jossain välissä.

After a short break, we were able to take a quick glance at some cars again. First one will be the new Pick-up from Volkswagen that you can even see in the road adverts. It’s called the Amarok.

 

kuva volkswagen.fi sivulta

 

How about the looks. Well you could say it looks like a supermodel which has had some fillings to some places. Ok, you can find more voluminous pick-ups in America but I guess everything is puffed up a little bit over there (sorry). So I think Amarok looks very nice for a pick-up truck. The car is quite high compared to a normal car so the steps are very handy + there’s a handle next to a window to get a hold when pulling yourself in.

 

kuva volkswagen.fi sivulta

 

Interior is quite normal Volkswagen which means basic and nothing too fancy. Seats were relatively confortable to sit on and also gave a firm side support. Gears were precise but the clutch was too fast for my liking. To the left from the gear shift was buttons where you could set to 2-wheel or 4-wheel drive.

 

The Amarok was without extra load when testing and it seemed that the power is very nice. 120kw moves the car relatively well. I would imagine that this car feels quite wild on an icy road if you go and switch the ESP off. Let me try that, please.

 

Amarok is seemed pretty ok in this quick glance. You can also bring your friends with you because it has a rear-seat and even little backdoors. So if you and your gang fancy going hunting in a stylish way (or that’s what you tell to your wife), here’s a car for you.

 

I waiting for a change to get a second look at it at some point.

Edellinen artikkeliLaitetaanko peppis myös pikkulinnuille
Seuraava artikkeliVolvo FH
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

1 KOMMENTTI

  1. tuli testattua tämä vekotin tänään. ihan kiva lisä volkkari-mallistoon. Melkosen leveältä vaikutti kun koitti kyytiin sovittaa. En nyt noin syvällisesti ehtiny autoon tutustua kun oli muitakin volkkareita kyytiin tulossa 🙂

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.